Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

  • Временна татуировка HZJ88 1
  • Временна татуировка HZJ88 2
  • Временна татуировка HZJ88 3

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Временна татуировка HZJ88

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка
В наличност: CN Търговец: ShipGratis store

Доставка за 10-40 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 11 дни
Ако транспорта отнеме повече от 70 дни

Код на продукта: 208259

НАМАЛЕНИЕ:
8,16 лв.
Продадено:
109 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Показване на продукти

Спецификации на продуктите
Оригинални снимки↓
Продукти, които се показват върху кожата
Как да поставите временна татуировка

Започнете с чиста и суха кожа. Временните татуировки са направени с мастило, което означава, че те се отблъскват от естествените масла на кожата. Внимателно почистете мястото, което искате да украсите, със сапун и вода и го подсушете с хартиена кърпа.Ако сте много потни, алкохолът за търкане може да помогне за намаляване на мазнините. Изсипете малко върху памучно топче и след това го избършете върху мястото. Не правете това обаче всеки ден - може да изсушите кожата си.

Изберете татуировката си. Някои временни татуировки се предлагат в индивидуални опаковки, което е лесно. Ако обаче временната татуировка, която искате да носите, е поставена на лист с няколко други, ще трябва да я разделите. Изрежете около него с остра ножица, като внимавате да не изрежете самия дизайн, докато не го отделите от "флаш листа".

Отлепете прозрачната подложка. В този момент татуировката ви е защитена с тънък слой прозрачна пластмаса. Внимателно го откъснете. Трябва да можете да видите ярко оцветената, огледална версия на татуировката, която планирате да нанесете върху кожата си.Отсега нататък страната с мастилото, която е защитена с прозрачна пластмаса, ще се нарича лицева страна.

Поставете изображението с лицевата страна надолу върху кожата си. Потвърдете, че искате да нанесете татуировката на мястото, което току-що сте почистили, след което поставете лицевата страна върху кожата си. Не го размахвайте. Просто го дръжте здраво на място, докато преминете към следващата стъпка.

Натиснете влажна кърпа или гъба върху хартията за татуиране. Вземете парче плат или гъба, която не е нито суха, нито мокра, и я притиснете силно към основата на татуировката. Задръжте го на място и не му позволявайте да се изплъзва, дори и да иска.

Задръжте поне 60 секунди. За да получите възможно най-пълно изображение, ще ви е необходимо малко търпение. Не си и помисляйте да сваляте кърпата или хартиената подложка от ръката си, докато не мине цяла минута. Докато сте седнали, се опитвайте да се движите възможно най-малко.

Внимателно отлепете хартията. Започнете, като повдигнете един ъгъл на подложката, за да видите татуировката. Ако изображението изглежда странно или не залепва за кожата ви, поставете отново кърпата или гъбата и изчакайте още 30 секунди. Ако изглежда добре, продължете бавно да отлепвате хартията.

Изчакайте татуировката да изсъхне. Продължете да бъдете търпеливи в продължение на около десет минути. Устоявайте на желанието да се докоснете до временната си татуировка. Най-добре е да седите сравнително спокойно и да не се огъвате твърде много, за да избегнете набръчкване или размазване на татуировката.

Нанесете малко лосион на водна основа. За да издържи татуировката ви още по-дълго, хидратирайте кожата си, като леко потупвате с тънък крем или лосион. Избягвайте гъсти овлажнители на маслена основа, като вазелин, които могат да размажат татуировката. Ако желаете, можете да напръскате татуировката с бебешка пудра, за да изглежда по-матова (и по този начин по-реалистична).

Забележка

1 Всеки митнически данък е отговорност на купувача, продавачът не носи тарифата.Ако имате някакви съмнения относно митниците, моля, потърсете съвет от местната митническа служба.
2 Нашата цена не включва никакви данъци или допълнителни такси за отдалечени райони.Pls ни оставете имейл адреса си при поръчка в случай на неяснота.

Кликнете, за да влезете в магазина и да видите повече стоки

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Колко време остава в действие?
Това зависи от мястото, където е поставен, от това колко често се къпете и дали се трие в дрехите. При най-добри обстоятелства временната татуировка може да издържи около седмица.

Как мога да направя така, че татуировката да издържи по-дълго, дори след измиване?
Опитайте се да поставите върху него водоустойчива течна превръзка. Това ще предпази татуировката от сваляне, докато се къпете. Избягвайте обаче да търкате областта прекалено силно.

Как се сваля временна татуировка?
Съществуват няколко метода. Единият е да го измиете с топла сапунена вода. Друг начин е да нанесете бебешко олио върху памучна топка или хартиена кърпа, след което внимателно да разтриете татуировката, докато тя се свали.

Могат ли временните татуировки да повредят лицето ми?
Не, като цяло временните татуировки са безопасни за поставяне навсякъде по тялото, при условие че нямате алергии към материалите.

Временните ми татуировки са лепкави. Как мога да променя това?
Изсушихте ли кожата си? Ако не, това може да е причината за това усещане на татуировката ви. Следващият път не забравяйте да подсушите кожата си, преди да нанесете татуировката си.

Кое място може да се използва?

Потребител на :Skins, керамика, метал, стъкло...ect.

Как мога да платя за поръчка?

Как AliExpress защитава моите плащания?

Как мога да проследя поръчката си?

ОПАСНОСТ ОТ ЗАДУШАВАНЕ - МАЛКИ ЧАСТИ.

Не е за деца под 3 години.

Допълнителна информация

Материал PVC
Размери 10.2x21CM
Брой на части в комплекта 1
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

ShipGratis Limited, Бизнес идентификатор: 2694621
One Midtown, Hoi Shing Road 11
Пощенски код: 999077, Tsuen Wan, N.T., Hong Kong, CN


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби

Taxes

Taxes

Съгласно член 14а от ДИРЕКТИВА НА СЪВЕТА 2006/112 / ES, ДДС се плаща от платформата ATELI в режим IOSS под регистрационен номер IM2030000017. Цената на артикула е посочена вкл. ДДС. Повече за данъчната политика тук: ТУК