Голямо състезание

Идеята за създаване на галерия за пазаруване PoštovnéZDARMA.cz ни хрумна още през 2011 г. Искахме да създадем интернет портал, където потребителите да могат да купят повече артикули с минимална стойност, които няма да бъдат затежени с високи пощенски такси. Това не е всичко.

Постепенно отворихме пространства за партньори и търговци, които сега предлагат повече от 150 000 активни артикула с помощта на нашата платформа. Искахме също така да предоставим качествено обслужване на клиентите, защото вярваме, че добрата комуникация е ключът към удовлетворението. Официално отворихме вратата за първите ни потребители на 13 юли 2012 г.

Оттогава мина много време

Междувременно два пъти надраснахме офис помещенията, което ни отведе до сегашното ни седалище, където прекарваме работно то си време. Партньорският ни fullfillment център , който понастоящем разполага с няколко тона стоки също бе разширен.

През последните няколко години приветствахме в нашия екип  много нови колеги, които се стараят за безпроблемното функциониране на цялата ни галерия. В момента повече от 100 души от 11 държави участват в работата и развитието на нашата платформа.

Умеем да се забавляваме. Обичаме да ходим на тиймбилдингсъбития, било то уейкборд, уикенд в планината, лазерни игри или просто да седнем на заведение. Срещаме се редовно и на бала за Приятелите на ATELI, който е много популярен.

Разрастваме се с всяка изминала година

Никога не сме искали да сме обвързани от граници. Функционираме и на чужди пазари. Започвайки с Чехия и Словакия, продължихме с Полша, Унгария, Румъния, България, Русия, Украйна, Сърбия, Хърватия, Босна, Турция и Словения.

Партньорски fullfillment центрове

Гарантират бързата доставка в рамките на Европа. Имаме партньорски центрове в Чехия, Унгария и България. Имаме собствен или партньорски офис с колеги, които се грижат за нашите потребители в Чехия, Полша, Унгария, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, България и континентален Китай.

Функционираме като платформа за доставчици, благодарение на които ви доставяме нови продукти всеки ден. В момента работим с повече от 150 различни доставчици от Азия и Европа. Някои изпращат стоки от своите складове, други използват нашите партньори центрове (в CZ, HU, BG).

Десетки нови продукти сa добавяни в нашия сайт ежедневно от малките търговци, така че всеки месец колекцията от продукти се разширява с няколко стотици продукти.

Въпреки че продължаваме да растем, все още работим върху първоначалната ни задача: Да гарантираме, че можете да закупите изключителни продукти с висок стандарт на останалите услуги, без да плащате пощенски такси. Стремим да се усъвършенстваме, развием и разширим в други държави.

Независимо дали сте нов или редовен клиент, благодарим за доверието. Радваме се. С нетърпение очакваме бъдещите нови предизвикателства.

Lukáš Česal & Tomáš Česal

Основатели на портала PoštovnéZDARMA.cz / ShipGratis.com