Голямо състезание

Начини за плащане

Продавачите, които показват своите продукти във виртуалната галерия като част от политиката за гарантиране на удовлетвореността на клиентите, имат възможността да предлагат различни начини за плащане. Винаги можете да намерите предложените методи в раздела за кошници (стъпка 2). Начините на плащане варират в зависимост от това какви продукти съдържа поръчката. Моля, обърнете внимание, че някои методи могат да начисляват такси. Цената на начина на плащане винаги е посочена с него.

Вижте по-долу за повече информация относно начините на плащане.

банков трансфер

Средствата се превеждат чрез въвеждане на банкова поръчка в банката чрез интернет банкиране. Купувачът въвежда общата сума, номера на сметката на получателя и символа на променливата. Поръчката ще бъде изпълнена само след като парите бъдат кредитирани по съответната сметка, което обикновено може да отнеме 1-2 работни дни.

Карта онлайн

Купувачът плаща сумата с помощта на платежна карта през платежния шлюз. Необходимо е да въведете номера на картата, нейната дата на валидност и 3-цифрения CVC код на гърба на картата в шлюза за плащане. След успешно оторизиране на плащането от банката, парите незабавно се приспадат от сметката на купувача. Тази услуга се предоставя от PayU S.A. със седалище в Познан, 60-166 Познан, ул. Грунвалдска 186.

Apple Pay

Apple Pay е мобилно плащане и цифров портфейл, който позволява на потребителите да извършват онлайн плащания към iPhone, Apple Watch, iPad или Mac. Купувачът съхранява банковата си карта в цифров портфейл, след като изберете начина на плащане чрез Apple Pay, плащането ще бъде проверено безконтактно с помощта на Face ID или Touch ID. Преводът се извършва веднага след плащането. Тази услуга се предоставя от PayU S.A. със седалище в Познан, 60-166 Познан, ул. Грунвалдска 186.

Google Pay

Google Pay е мобилен метод на плащане, който позволява на потребителите да извършват онлайн плащания към мобилни устройства с Android. Купувачът съхранява банковата си карта в дигитален портфейл, след като изберете начина на плащане чрез Google Pay, плащането ще бъде проверено според настройките на мобилното устройство. Преводът се извършва веднага след плащането. Тази услуга се предоставя от PayU S.A. със седалище в Познан, 60-166 Познан, ул. Грунвалдска 186.

Наложен платеж

При създаване на поръчка купувачът въвежда само адреса, на който иска да достави стоката. Плащането за доставените стоки ще се извърши само при получаване директно при договорния превозвач. След заплащане на сумата на превозвача стоките се предават на купувача. Този метод може да бъде таксуван от продавача.

Отложено плащане

Това е начин за онлайн пазаруване, благодарение на който купувачът ще спечели време да разгледа и изпробва стоките. Покупката се връща у дома на купувача, преди той да плати за нея. Ако бъде избран този начин на плащане, продавачът има право, inter alia, да оцени идентификацията на купувача под формата на снимка, заедно с доказателство за самоличност в такава форма, че е възможно да се потвърди самоличността му. Повече информация за този начин на плащане тук: https://postovnezdarma.cz/odlozenaplatba/. Този метод може да бъде таксуван от продавача.

Съставка

Купувачът иска от собственика да плати пари за боклука на банката, дори под това име. Купувачът ще плати поръчката в клонинг на Българска поща, където към пощенския запис ще бъдат добавени допълнителна сума, адресът на подателя и получателя, променливият символ и целта на плащането. Освен това сумата, платена в данъчното поле, е от ценовата листа, посочена в известието за доставка. Не е достатъчно да започнете фиксиран трансфер, който е само 3-4 дни. Тази услуга се предоставя от Българска поща, 1, акад. Ул. Стефан Младенов бл.31, 1700 София.