Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Оригинален комплект за рисуване с диаманти 5D ZO_9968-M3751 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Оригинален комплект за рисуване с диаманти 5D

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2771160

НАМАЛЕНИЕ:
59,00 лв.
Остават:
1 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

С този оригинален пакет DIAMOND DOTZ можете да създавате уникални творения с диамантено рисуване! С помощта на " Диамантените фасети" и предварително отпечатания модел върху платното, залепете камъните върху предоставеното платно, за да създадете красива картина. Това е оригинална диамантена боя, състояща се само от висококачествени продукти.

Работатае бърза, лесна и релаксираща, а крайният резултат е толкова впечатляващ, че ще искате да създадете още по-оригинални творби на Diamond Dotz!


Тези комплекти за рисуване с диаманти от оригиналната марка DIAMOND DOTZ включват
.

- Предварително сортирани цветни камъни в индивидуални торбички
- Работна химикалка
- Съд с восък
- Ясни инструкции на холандски език
- Образци на цветове

Страхотни резултати!
Красивият блясък във всеки аспект и високото качество на платното правят завършения проект като никой друг!


Какво прави DIAMOND DOTZ толкова специален?

Дизайн
Всеки дизайн на DIAMOND DOTZ е внимателно интерпретиран от един от дизайнерите . Всички дизайни са или собствени, или лицензирани за използване в цял свят.


Всички изображения, използвани върху опаковката, показват завършен модел с точки, а не снимка на творбата. Това означава, че знаете точно как ще изглежда крайният резултат, преди да започнете.

Фасети на DIAMOND DOTZ
Фасетите се изработват по строги спецификации. Премиум/луксозни 2,8-милиметрови диамантени фасети от епоксидна смола, изработени от първокласни суровини.

Уникалният дизайн на фасетите има 13 различни повърхности, които отразяват светлината и създават по-ефектен краен резултат.

Фасетите са уникални и отразяват светлината много повече от конкурентните продукти. Използваме и много функции/подчертаващи аспекти, които придават на крайния резултат напълно различен вид.

Основа
Работната основа е издръжлива, висококачествена, 100% тъкана полиестерна тъкан, проектирана да издържа на следи от прегъване и достатъчно здрава, за да издържи безпроблемно теглото на фасетите. Дори и при най-големите дизайни. Много подходяща за довършителни работи и рамкиране.


В конкурентните продукти се използва нискокачествена винилова или синтетична многослойна основа, която има лош външен вид и характеристики.

Лепило
Нашето лепило е патентована, технологично усъвършенствана формула, разработена от експерти в бранша специално за рисуване на диаманти. Фасетите не падат от платното, а нашето лепило улеснява поставянето на точки.


Конкурентните продукти имат проблеми с лепилото и лошо проектираната основа. Това е особено вярно при по-големите дизайни. Тогава лепилото не успява да образува достатъчно силна връзка с повърхността и перлите падат с течение на времето. Това не е така при диамантените картини DIAMOND DOTZ.

Отпечатване
Използваме патентована, високотехнологична технология за печат, която гарантира, че продуктите са отпечатани красиво.

Печатът е траен, устойчив на повреди (надраскване) и не избледнява. И всичко това с помощта на нетоксични, екологични мастила.

Отпечатъците на конкурентните продукти не са постоянни, не са водоустойчиви, избледняват на слънце и се драскат много лесно.

Гаранция за качество и безопасност
DIAMOND DOTZ се отнася много сериозно към качеството и безопасността и обръща голямо внимание на спазването на изискванията за токсичност. Използват се само първокласни материали, които са преминали строги тестове при производството, така че можете да сте сигурни в това, което купувате.


Всяка част от комплекта за боядисване с диаманти DIAMOND DOTZ е независимо тествана и сертифицирана, за да отговаря на изискванията на САЩ и ЕС. Това означава, че комплектите са изработени само от най-висококачествени материали и са безопасни за употреба.

Как работи боядисването с диаманти?
Моделът DIAMOND DOTZ се отпечатва със специално лепило и се покрива със защитно фолио.
Намерете символа върху модела и открийте съответния символ и номер на цвета в списъка на Dotz. След това намерете правилната торбичка DIAMOND DOTZ и я поставете в предоставената тава.
Потопете работната химикалка във восъка, след това вземете DIAMOND DOTZ от тавата за работни химикалки и залепете DIAMOND DOTZ върху правилния символ.

Покрийте дизайна със защитно фолио, когато не работите върху него!

Текстът е преведен машинно.

Допълнителна информация

Производител Diamond Dotz
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби