Голямо състезание
до 3 дни
  • Защитно стъкло за iPad Pro 12.9 (2021-2018) ZO_243409 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Защитно стъкло за iPad Pro 12.9 (2021-2018)

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2771336

Нормална цена:
45,00 лв.
Остават:
1 бр
НАМАЛЕНИЕ:
28,00 лв.
Остават:
1 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

С твърдост на повърхността от 9H той предлага много добра защита срещу надраскване и други повреди . Той е свръхтънък - 0 мм, издръжлив, гъвкав или сгъваем и следователно нечуплив. Разбира се, гарантирани са неограничена функционалност, чистота на цветовете и съвместимост с калъфите.

Защитното стъкло DISPLEX за таблети е щадящо за корпуса
и е изработено в рамките на 5/100 мм от периметъра на екрана на таблета, поради което пасва идеално на вашия таблет. Защитното фолио също така е изключително тънко - 3 мм. Това означава, че всички защитни калъфи със стандартен размер могат да се използват със защитния екран. По този начин таблетът ви е оптимално защитен отвсякъде с комбинираната защита на стъклото за таблети DISPLEX и любимия ви калъф.

Защита от пръстови отпечатъци
Горният слой на нашата 4-слойна технология се състои от високотехнологично плазмено покритие. Отблъскващият вода и масло слой против пръстови отпечатъци отблъсква мазнините и мръсотията, изключително издръжлив е и осигурява оптимално докосване и скролиране . Благодарение на тази технология екранът ви не само изглежда по-добре, но и се запазва по-дълго време чист, поради което е необходимо да се почиства по-рядко. Забележка: Протекторът за таблети DISPLEX поддържа и интелигентни аксесоари за писане на таблети, като например Apple Pencil или Samsung S Pen.

Високоефективно лепило
След като протекторът бъде поставен, високоефективното лепило осигурява оптимални свойства на залепване и ясно изображение. Лепилото е подходящо за всички екранни повърхности от различни производители, така че защитното фолио на таблета ви ще остане надеждно за дълго време. Това няма да се отрази и на външния вид: въпреки защитното фолио ще се наслаждавате на завладяващи видеоклипове и снимки с максимална яснота и ярки цветове [ултра HD качество].

Лесно нанасяне без въздушни мехурчета
Монтажната рамка EASY-ON® Eco позволява бърз, лесен и прецизен монтаж на стъклото на рафта. Резултатът: без тенденциозно позициониране на екранния протектор, без закрити отвори за високоговорители или микрофон и определено без въздушни мехурчета под защитното стъкло. Полезно за околната среда: монтажната рамка EASY-ON® Eco е изработена от висококачествен твърд картон, който може да се рециклира, и след употреба може лесно да се рециклира със стара хартия.



Стъклото за таблети DISPLEX е перфектната комбинация от традиционно бронирано стъкло и иновативно, висококачествено, устойчиво на счупване защитно фолио от PET.

В разопакован вид.

Използвана. Може да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител DISPLEX
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби