Голямо състезание
до 3 дни
  • Стоящ вентилатор 350000 базар ZO_98-1E1531 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Стоящ вентилатор 350000 базар

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2771855

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Princess 350000 SMART вентилатор

Лятото наближава и температурите скоро ще започнат да се покачват. Искате ефективно помощно средство за охлаждане и не е необходимо то да заема излишно място на бюрото ви като настолен вентилатор? Изберете Princess 350000 SMART Fan. В сравнение с обикновения вентилатор той има много по-интересен дизайн. Освен това раздвижва въздуха и охлажда тялото ви по по-малко рискован начин в сравнение с климатика. Въпреки височината си от 103 см , той няма да заема твърде много място в стаята благодарение на компактната си ширина от само 16 см. Той се вписва във всяко пространство - всекидневна, спалня или кабинет.

Елегантен и икономичен уред

Вентилаторът Princess 350000 SMART е изработен в елегантен черен цвят. Благодарение на консумацията си на енергия от 50 W той няма да затрудни портфейла ви, тъй като има ниска консумация на енергия. Вентилаторът предлага три различни настройки на скоростта на въздушния поток - 950, 1150 и максимални 1300 оборота в минута. Можете да избирате трите режима на обдухване - нормален, естествен и сън - според нуждите от въздушен поток в стаята. С ниво на шума от около 55 dB, работата му няма да ви пречи дори когато си почивате. През вентилатора могат да преминават до 1488 m3 въздух на час. Автоматичната осцилация позволява на вентилатора да се върти в диапазон от 80°. Удобната вградена дръжка улеснява преместването му навсякъде, където ви е необходим.

Интелигентен вентилатор, управляван от приложение

Управлението е лесно, можете да изберете класическо ръчно управление , като използвате вградените бутони за управление, разположени в горната част на вентилатора. А ако не ви се иска да ставате от дивана или бюрото, за да имате достъп до вентилатора, можете да използвате интелигентността му, за да го управлявате с помощта на приложението HomewizardClimate, което изтегляте и инсталирате на смартфона си. Приложението HomewizardClimate е достъпно за операционни системи Android и iOS.



Интелигентен вентилатор, височина 130 см, управление чрез приложение за МТ или таблет или дистанционно управление, съвместим с Google Assistant и Amazon Alexa, Wifi 2,4Ghz, мощност :50W, 3 скорости, 80° осцилация, тиха работа, защита от прегряване

Използвана. Може да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта. Продуктът е напълно функционален след основна проверка.

Допълнителна информация

Производител принцеса
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби