Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Преобразувател за стенен ключ SH8 - 90604 ZO_166336 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Преобразувател за стенен ключ SH8 - 90604

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2771975

НАМАЛЕНИЕ:
35,00 лв.
Остават:
6 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Направете съществуващия си превключвател интелигентен
Преобразувателят на стенни ключове Smartwares може да се постави зад всеки стенен ключ и да се свърже към съществуващото окабеляване в стената. Всичко, което трябва да направите, е да свържете захранващите проводници, излизащи от стенния контакт, към включената клема, а преобразувателя на стенни ключове - към съществуващия ключ. Конверторът работи с батерия CR2450, която издържа минимум 8 години, така че не е нужно да се притеснявате за нея. По този начин можете да направите съществуващите си ключове интелигентни.

Работи и с лампите Philips Hue
Дори за моста Philips Hue и съответните интелигентни светлини Hue стенният конвертор е идеалното решение. Когато свържете Smartwares Link към приложението HomeWizard чрез конвертора, можете да добавите светлини Hue към интелигентния си дом, ако притежавате мост Philips Hue. Все още не притежавате Smartwares Link? Поръчайте го чрез продуктовия номер SH8-95901.

Светлините ви остават умни
Конверторът за стенен ключ Smartwares гарантира, че дори ако някой докосне вашия стенен ключ, вашите интелигентни светлини ще могат да се управляват чрез приложението HomeWizard Link. Когато използвате времеви графици или географско ограждане, никога няма да се случи някое от осветленията внезапно да спре да работи и да се наложи да го включите ръчно. Идеално, ако малкото ви дете обича да си играе със стенния ключ или чистачката ви не е свикнала да работи в интелигентен дом.

Неограничени възможности
За да направите вашите стенни ключове още по-интелигентни, конверторът за стенни ключове Smartwares има редица допълнителни функции. Можете да свържете светлинните сцени, които сте създали в приложението HomeWizard Link, с конвертора и стенния ключ. Сега стенният ключ действа като бутон за активиране на определени сцени в дома ви. По този начин можете да щракнете веднъж за сцена 1 и два пъти за сцена 2. В приложението Link могат да бъдат създадени максимум 4 сцени. Много полезно, ако искате бързо да поставите интелигентните си лампи в сцена на филм.

Серия Pro
Smartwares Pro предлага пълна гама продукти за автоматизиране на живота ви. Свържете аксесоарите на Smartwares Pro с вашата Link и приложение: подсигурете допълнително дома си с детектори за дим и вода. Добавете интелигентно осветление, за да създадете перфектната домашна среда, и използвайте интелигентни щепсели, за да следите потреблението на енергия и да автоматизирате свързаните устройства.

Какво има в кутията:
Преобразувател за стенен превключвател Smartwares, клеморед, ръководство

Преобразувател за стенен ключ Smartwares Характеристики на продукта:

  • Лесен за инсталиране зад настоящия стенен ключ
  • Работи и с Philips Hue
  • Решава проблема ви, като прави сегашния ви стенен ключ интелигентен
  • Конверторът предлага неограничени възможности в приложението HomeWizard Link


Онзи момент, когато най-накрая сте заменили всичките си стари лампи с интелигентни лампи Smartwares или Philips Hue и старият ви стенен ключ нарушава графика на осветлението ви, защото някой е докоснал ключа.разпознаваем?Тогава конверторът за стенен ключ Smartwares е наистина нещо за вас.Просто закрепвате устройството зад съществуващия си ключ, след което конверторът гарантира, че осветлението ви винаги ще остане управляемо чрез вашето приложение или глас.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби