Голямо състезание
до 3 дни
  • Лек сешоар за коса, HD1695 ZO_169749 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Лек сешоар за коса, HD1695

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2772025

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Този сешоар има 2 комбинирани настройки за скорост и температура, за да изсуши косата за кратко време. Искате ли прическа с голям обем? Тогава опитайте включения малък дифузер! Поставете го върху скалпа си и използвайте кръгови движения, за да създадете неустоим вид, пълен с обем, идеален за леко къдрава коса. Уверете се, че косата ви е леко влажна, преди да започнете с дифузера. Завършете с функцията Cool shot за струя студен въздух, която настройва косата, за да остане в перфектна форма.
  • Включва дифузер
  • 2 температурни настройки
  • Функция за охлаждане

Функция за охлаждане на снимката
Функцията Cool shot (хладен изстрел) е бутон на сешоара (четката), който произвежда студен въздух. Тази функция е важна за фиксиране на косата. Можете да използвате топлината, за да трансформирате косата (изправяне, къдрене, сушене), а хладната настройка - за фиксиране на резултата. Можете да я сравните с гладене на пране. Ако дрехата е все още гореща, тя все още е крехка и може бързо да се намачка отново. С нея всъщност се действа по същия начин. След като се охлади, тя не е толкова крехка. Накратко , ако използвате тази функция на сешоара си, прическата ви ще изглежда като къща!

Дифузер
Дифузерът е удобен аксесоар за създаване на допълнителен обем при сушене със сешоар. Ако извадите накрайника от сешоара си, можете лесно да закрепите дифузера. След това закачете главата си настрани или надолу с главата и внимателно поставете косата/къдриците си в дифузера. Плъзнете дифузера към главата си, за да може топлият въздух да достигне до корените на косата ви. Сега дифузерът игриво ще изсуши косата ви, придавайки ви голям обем.



Carmen HD1695 Volume е лек сешоар за коса, което го прави лесен за използване.Можете леснода го вземете със себе синавсякъде.

В разопакован вид.

Допълнителна информация

Производител Кармен
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби