Голямо състезание
до 3 дни
  • FSM - 12700 Аларма за дим FSM - 127 ZO_213458 1

Снимката може да бъде само илюстративна

FSM - 12700 Аларма за дим FSM - 127

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2773380

Нормална цена:
14,00 лв.
Остават:
12 бр
НАМАЛЕНИЕ:
9,00 лв.
Остават:
12 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Алармата за дим спасява животи
Пожар може да възникне посред нощ, докато спите. Токсичният дим ще ви накара да изпаднете в безсъзнание и да не се събудите. Затова е важно да се уверите, че сте се събудили навреме в случай на пожар. Инсталирането на аларма за дим гарантира, че сте предупредени и можете да действате бързо в животозастрашаващи ситуации. Много хора не осъзнават, че димната аларма може да издържи до 10 години. Затова проверявайте датата на димните си аларми, така че да купувате нова на всеки 10 години и винаги да имате правилно работещи аларми в дома си.

Изберете добра аларма за дим
Всички аларми за дим на Smartwares използват оптичен сензор. Оптичният сензор реагира бързо на тлеещи пожари, дава по-малко фалшиви аларми и е екологичен. Висококачествената вградена батерия на алармата за дим FSM-12700 е с 10-годишен живот, също като сензора. Алармата за дим е оборудвана с режим на пауза, който се използва например в случай на фалшива аларма. Освен това тя има бутон за тестване на цял екран и защита от насекоми, за да се намалят фалшивите аларми.

Монтаж
За да се осигури ранно предупреждение за пожар, се препоръчва на всеки етаж да се инсталира поне по един детектор за дим. Препоръчително е да поставите по един детектор за дим във всяко помещение, през което трябва да преминете, ако трябва да избягате, например коридор, тоалетна или стълбище. Димът се издига нагоре, затова е важно винаги да монтирате детекторите за дим на тавана. Това може лесно да се направи с помощта на монтажна плоча или няколко винта. Димните аларми Smartwares са безжични, така че лесно могат да се поставят навсякъде в къщата.

Поддръжка
Работата на алармата за дим може да бъде ограничена от прах и мръсотия. Затова е важно да почиствате алармата за дим ежемесечно с леко влажна кърпа и на всеки шест месеца с прахосмукачка. Никога обаче не използвайте почистващи препарати и не боядисвайте детектора за дим.

Тестване
Важно е от време на време да тествате алармата за дим, като натискате бутона за тестване. Като тествате алармата за дим всеки месец, можете да сте сигурни, че тя работи правилно в случай на пожар. Когато батерията е почти изтощена, алармата за дим сигнализира за това с периодичен кратък звуков сигнал, това означава, че алармата за дим трябва да се смени навреме.

Съдържание на опаковката:
аларма за дим, монтажен материал и ръководство

Характеристики:

  • Защитете себе си и семейството си, като можете да се намесите навреме при пожар
  • Сензор с 10-годишен живот
  • Висококачествена вградена батерия с 10-годишен живот
  • Детекторът за дим разполага с бутон за тестване и остава лесен за тестване
  • Защита от насекоми за намаляване на фалшивите аларми


Уверете се, че можете да действате навреме, когато избухне пожар, с алармата за дим Smartwares FSM-12700. Алармата за дим има оптичен сензор за откриване на дим и разполага с вградена батерия с 10-годишен живот. Силната аларма от 85 dB може да предотврати животозастрашаващи инциденти.

Ново. Възможно е да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта. Продуктът е напълно функционален след основна проверка.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби