Голямо състезание
до 2 дни
  • Телефон с кабел, DA710, черен ZO_179952 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Телефон с кабел, DA710, черен

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2773849

НАМАЛЕНИЕ:
55,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Лесно осъществявайте и приемайте повиквания с Gigaset DA710. До 100 записа в телефонния указател ви дават достатъчно място за съхраняване на контактите ви, а 8 клавиша за директно набиране на 16 номера ви позволяват да се обаждате на хора само с едно натискане на бутон. Gigaset DA710 е идеален за използване у дома или в офиса.

Накланящият се буквено-цифров дисплей на Gigaset DA710 ви позволява да настроите най-удобния ъгъл и показва часа, датата и продължителността на повикването по всяко време за проверка. За още по-гъвкави разговори използвайте функцията за свободни ръце или свържете съвместими слушалки (RJ9) чрез щепсела за слушалки.

Изберете от 16 мелодии и 4 нива на сила на звука, за да съобщавате за входящи повиквания. Разбира се, винаги можете да изключите мелодията на звънене, ако не искате да бъдете обезпокоявани, а визуална индикация на мелодията на звънене ще ви информира за входящите повиквания. Друго предимство е индикацията за VIP повикване, която ви позволява да определите определени контакти като VIP и да им зададете уникален тон на звънене и визуална индикация. Можете също така да настроите Gigaset DA710 да звъни само когато се обажда VIP.

Трябва бързо да се свържете с наскоро набран контакт? Просто използвайте функцията за повторно набиране на последния номер, за да се свържете с до 5 последно набрани номера. Ако трябва да се върнете по-назад във времето, телефонът съхранява списък с последните 50 повиквания. Функцията за блокиране на повиквания ви позволява да блокирате определени изходящи повиквания, например за скъпа тарифа.

Универсален и същевременно неусложнен
С 4-посочния навигационен клавиш навигацията в менютата на Gigaset DA710 е много лесна. Дори настройката и инсталацията са бързи и лесни. Моделът е съвместим с Pabx и PSTN и ви позволява да се свържете директно към фиксираната мрежа или да го използвате в рамките на вътрешната телефонна мрежа във вашия офис или дом. Gigaset DA710 може да се монтира на стената, така че можете да го разположите както желаете, и се захранва от телефонен кабел, така че не е необходимо допълнително захранване.

Gigaset DA710 ви позволява да попречите на обаждащия се да чуе това, което казвате, като натиснете клавиша за изключване на звука. Можете също така да изберете мелодията, която обаждащият се да чуе, когато този клавиш бъде натиснат. Gigaset DA710 е съвместим със слуховите апарати на потребители със загуба на слуха, така че те няма да пропуснат нито един децибел.

Електронното заключване на клавиатурата на Gigaset DA710 предотвратява неоторизирано набиране. В случай на спешност обаче функцията за аларма, задействана чрез натискане на който и да е клавиш, позволява на децата например да ви се обадят, докато телефонът е заключен. Въведете желания номер и алармата с произволен клавиш им позволява да се свържат с вас на този номер.

Gigaset DA710 е идеалният избор за универсален, лесен за използване кабелен телефон със свободни ръце както за офиса, така и за дома.



Този удобен телефон с кабел превръща обаждането в удоволствие, независимо дали сте у дома или в офиса

В разопакован вид.

Допълнителна информация

Производител Gigaset
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби