Голямо състезание
до 2 дни
  • SH8 - 90105 Интелигентен детектор за изтичане на CO ZO_39070 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

SH8 - 90105 Интелигентен детектор за изтичане на CO

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774206

НАМАЛЕНИЕ:
69,00 лв.
Остават:
28 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

С алармата за въглероден оксид Smartwares SH8-90105 защитавате семейството си и винаги имате актуална информация за нивата на въглероден оксид в дома си. Алармата за въглероден оксид Smartwares е продължение на гамата PRO.

Въглеродният оксид - смъртоносният натрапник в дома ви
През зимата хората са склонни да се усамотят на дивана с включено отопление. Особено преди това въглеродният оксид дебне зад ъгъла. Ако източниците на топлина не се поддържат правилно, може да се освободи въглероден оксид. Въглеродният оксид е опасен не само през зимата. Дори през лятото хората могат да пострадат от отравяне с въглероден оксид. Когато външната температура е по-висока от температурата на котела, въглеродният окис не може да излезе от тръбите и ще остане в дома ви. Затова трябва да внимавате с отравянето с въглероден окис дори през лятото. Въглеродният окис е смъртоносен газ, който не се открива от нашите сетива. Затова е изключително важно да имате инсталирана една или повече аларми, за да сте сигурни, че сте предупредени навреме.

Интелигентните аларми за въглероден оксид ще ви изпращат предупреждения
Интелигентните аларми за въглероден оксид на Smartwares ще ви гарантират, че винаги ще сте в течение на показанията на въглеродния оксид в дома ви. Когато бъдат открити 50ppm въглероден оксид, алармата ще се задейства. Алармата ще изпрати предупреждение чрез звуков сигнал и известие в приложението Homewizard Link на вашия смартфон. Дори да разхождате кучето или да сте на почивка, в случай на опасност ще бъдете предупредени незабавно. Настройте контакти за спешни случаи чрез приложението, така че вашите близки също да получават известия в случай на опасност и да могат безопасно да напуснат дома ви.

Инсталирайте алармата си за въглероден оксид на правилното място
Алармите за въглероден оксид работят най-добре, когато са поставени на тавана, когато източникът на топлина се намира в същото помещение. Ако в помещението няма източник на топлина, алармата за въглероден оксид трябва да бъде поставена на стената. Поставете алармата за въглероден оксид на централно място, на разстояние най-малко 30 см от стените и на хоризонтално разстояние 1-3 метра от възможен източник на въглероден оксид. Когато поставяте алармата на стената, тя трябва да бъде поставена на разстояние най-малко 15-80 см от тавана. Идеалното място за окачване на алармата за въглероден оксид е в същото помещение, където се намира котелът или газовата печка. Алармата може да се закрепи с няколко винта.

Тестване и поддръжка
От изключителна важност е да тествате устройството си всеки месец. С алармата за въглероден оксид на Smartwares това може лесно да се направи с помощта на бутона за тестване на самото устройство. След това ще получите и известие, когато батерията на алармата за въглероден оксид трябва да се смени след приблизително една година.

Превърнете дома си в интелигентен дом
Направете дома си още по-интелигентен с други продукти от гамата PRO. Обезопасете дома си с интелигентен контакт за прозорци на вратата или създайте перфектната мълния с нашите интелигентни крушки. Гамата PRO предлага няколко решения, които комуникират чрез връзката Smartwares, което ви позволява да интегрирате всичките си устройства чрез едно приложение.

Този текст е преведен машинно.



Детектор за газ открива CO, безжична връзка със смартфон с Android iOS, приложение HomeWizard Link, мобилни известия, електрохимичен сензор, LED индикатор за работното състояние, 1 година живот на батерията, обхват 60 м, сила на звука 85 dB, индикация за изтощена батерия, бутон за тестване, сменяема батерия

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби