Голямо състезание
до 2 дни
  • SH8 - 90103 Интелигентен детектор за дим ZO_39076 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

SH8 - 90103 Интелигентен детектор за дим

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774222

НАМАЛЕНИЕ:
35,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Защитете семейството си и се уверете, че знаете дали в дома ви се натрупва дим или пожар. Интелигентният детектор за дим работи самостоятелно, но е и част от PRO Series Link. Ако го свържете към PRO Series Link, ще получавате известия на смартфона си, дори когато не сте вкъщи. По този начин можете да потърсите помощ или да позволите на приложението да уведоми предварително зададените ви контакти за спешни случаи. Пазете любимите си вещи в безопасност.

Интелигентните детектори за дим ви предупреждават
Интелигентните детектори за дим на Smartwares гарантират, че винаги ще бъдете уведомени, ако възникне извънредна ситуация, например пожар. Детекторът за дим е лесен за инсталиране и ви предупреждава със силен звуков сигнал, а ако е свързан с PRO Series Link, и с известие на вашия смартфон. Дори да сте навън по задачи или на почивка, ще знаете дали детекторите ви за дим засичат дим. Предварително задайте контакти за спешни случаи в приложението и те също ще бъдат предупредени. Това ви кара да се чувствате в безопасност.

Готов за използване детектор за дим
Интелигентният детектор за дим Smartwares е част от гамата PRO и следователно е съвместим с шлюза Link. Link е връзката между домашната мрежа и безплатното приложение HomeWizard Link, което ви позволява да получавате известия на смартфона си. Приложението ви позволява да задавате предварително контакти за спешни случаи и да получавате сигнал, когато батерията на детектора за дим се нуждае от подмяна след три години.

Лесен монтаж
Процесът на инсталиране е много лесен. Приложението ви води през всички прости стъпки, така че да можете да свържете и управлявате димния си детектор незабавно с помощта на смартфона си.

Безопасността на първо място
Smartwares смята, че поверителността на личните ви данни е важна. Затова пазим данните ви в безопасност, като използваме само криптирани частни връзки. Нашите сървъри са базирани в Европа и са наши собствени, така че можем да ги защитим. Smartwares зачита поверителността и данните ви, така че да можете да използвате продуктите ни безопасно. Спазваме цялото европейско законодателство.

Насладете се на удобството на интелигентния дом
Гамата PRO е тук, за да направи живота ви по-лесен с интелигентни решения. Защитете дома си с нашия комплект за интелигентна охрана с контакт за врата или внесете светлина в живота си с нашите комплекти Comfort с интелигентни крушки. Ето само няколко примера от нашата обширна гама. Гамата PRO има много решения, които са свързани с Link, така че се нуждаете само от един хъб и приложение.

Съдържание на опаковката:
Смарт детектор за дим, инструкции за употреба

Този текст е преведен машинно.



Детектор за дим с батерия , безжично свързване със смартфони с Android и iOS, приложение HomeWizard Link, живот на батерията 3 години, възможност за свързване с до 12 аларми за дим, фотоелектричен сензор, функция за пауза, бутон за тестване, обхват 60 м, сменяема батерия, светодиод, сила на алармата >85 dB, индикация за изтощена батерия

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби