Голямо състезание
до 2 дни
  • Магнитен статив за селфи ZO_207305 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Магнитен статив за селфи

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2774655

НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • [Изцяло нов дизайн] Като първия в света MagSafe стик за селфита, MagStick е създаден, за да ви помогне да правите снимки с изключителна лекота на използване. Дизайн от една част, не се изисква сложна инсталация, просто издърпайте статива леко, за да го отворите; магнитен дизайн, съвместим с MagSafe, може да поеме телефона ви в 1S. Кажете сбогом на сложните стъпки, правете страхотни снимки лесно с креативния статив MagStick.
  • Многофункционално приспособление - Фотографията никога не е била толкова професионална: Повечето стативи за селфи стикове са функционално недостатъчни, което се отразява на качеството на вашите снимки и видеоклипове, селфи стикът andobil MagStick компенсира тези дефекти. Неговата интелигентна щипка запазва две универсални връзки 1/4 за компактна LED светлина и микрофон (не са включени в комплекта). Направете снимките с мобилния си телефон по-професионални
  • Гъвкава настройка - перфектен ъгъл на снимане: MagStick е много гъвкав статив за смартфони. Пръчката може да се удължава от 30 см до 160 см, за да се регулира височината на снимане, а главата и шийката на щипката могат да се завъртат, за да се регулира ъгълът на снимане. Винаги ще намерите идеалната височина и ъгъл, за да правите невероятни снимки и видеоклипове.
  • Безжично дистанционно управление с Bluetooth - реално свободно снимане: С включеното Bluetooth дистанционно управление за истинска свобода на снимане. Поставката за статив за селфи стик на Andobil е вашият най-добър личен фотограф. Заснемайте перфектно всеки важен момент на разстояние 15 м. Независимо дали става въпрос за пътуване, парти, селфи, видеоклип в YouTube или Tiktok, това е лесно постижимо, MagStick е вашият най-добър приятел!
  • Проектиран за преносимост - винаги носете MagStick в движение. В сравнение с конвенционалния селфи стик за мобилни телефони, той е затова здрав, стабилен и лек. Конструкция от една част, няма нужда да се притеснявате, че ще загубите аксесоари. Просто го сложете в раницата си и можете да го вземете по всяко време и навсякъде, за да заснемете прекрасния момент!
  • [Вие сте най-важни за нас] andobil 7 x 24 часа професионално онлайн обслужване на клиенти, всяка ваша заявка ще бъде разгледана сериозно от нашия екип за обслужване. Имаме и 36 месеца гаранция, какъвто и да е проблемът, ние сме с вас.


andobil Магнитен статив за селфи стик за MagSafe [2023 Нов дизайн] Издърпващ се статив за мобилен телефон за смартфон с дистанционно задействане Bluetooth аксесоари за селфи стик MagSafe за iPhone 15 14 13 Pro

Разопакован

Използван артикул. Възможно е да има незначителни козметични/механични дефекти, които не засягат функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Andobil
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби