Голямо състезание
до 3 дни
  • LED панел 842 3600lm 4000K ZO_211502 1

Снимката може да бъде само илюстративна

LED панел 842 3600lm 4000K

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2774932

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Висококачественото LED осветление вече е по-близо и по-достъпно с революционен продукт, който предлага идеалната светлина на ниска цена за офиси, търговски центрове, хотели, санитарни помещения и изобщо за всяка среда, която се нуждае от постоянно осветление.
Едно просто решение, което разполага с най-новите технологии по отношение на вътрешното осветление.
Наличието на светодиоден източник невинаги е синоним на отлична производителност. За да се гарантира дълъг живот и отлично предаване на светлината, са тествани, контролирани и подбрани материали, които запазват техническите и естетическите си предимства с течение на времето: те допринасят за поддържане на светлинния поток, перфектно цветопредаване, липса на отблясъци и избягване на пожълтяването.
В нашите панели между светодиодния източник и разсейвателя е поставена специална пластина, която е съществен компонент за функционирането, качеството и количеството на светлинното излъчване на панела: използваната пластина е изработена от високоефективен материал - PMMA ( полиметилметакрилат). Това е полимер, който запазва свойствата си с течение на времето и предотвратява тенденцията към пожълтяване, характерна за "по-евтините" продукти, в които се използва например полистирол или полистирол (PS), като цената им е значително по-ниска.
Резултатът? За разлика от лист от PMMA, цветът на PS пожълтява след 6000/8000 часа работа, като намалява количеството и качеството на излъчваната светлина. Нещо по-лошо, дори при изключен уред перфектното интегриране на белия панел с окачения таван се елиминира, което компрометира естетиката на инсталацията. От друга страна, благодарение на панела от PMMA, нашите панели могат да се възползват изцяло от предимствата на осветлението, осигурявани от най-съвременните LED източници, и да ги запазят непроменени във времето: поддържане на светлинен поток от 80% за 50000 часа (L80B20), перфектно цветопредаване (CRI≥80 или CRI>90), липса на отблясъци (UGR

Допълнителна информация

Производител DISANO
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби