Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • Сменяем филтър Sense, Original Blueair, алергия, премахване на миризми ZO_244993 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Сменяем филтър Sense, Original Blueair, алергия, премахване на миризми

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2775733

НАМАЛЕНИЕ:
55,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Сменяемият филтър Blueair Sense+ е специално проектиран да улавя частици с всякакъв размер, като същевременно поддържа максимален въздушен поток. Той е устойчив на запушване и не отделя частици обратно във въздуха, дори когато филтърът е силно натоварен. Филтърната медия на Blueair е ултразвуково свързана, за да се предотврати освобождаването на филтърни влакна и други частици обратно в околната среда. Единственото нещо, което излиза от нашите филтри, е чистият въздух! Освен това усъвършенстваната полипропиленова филтърна медия отстранява от въздуха в помещението ви примеси с големина едва 0,1 микрона, като полени, прах и косми от домашни любимци. Сменяемият филтър Blueair Sense почиства въздуха ви средно от 6 месеца до една година. Околната среда и скоростта на вентилатора ще повлияят на действителния живот на филтъра.

Характеристики:

  • За да поддържате оптимална производителност и гаранция, е важно да използвате само оригинални резервни филтри Blueair. Филтрите, които не са оригинални, ще анулират гаранцията на вашия уред.
  • ГЕНИАЛНИЯТ сменяем филтър на Blueair е съвместим с въздухопречиствателя Blueair Sense+ и с въздухопречиствателя Blueair Sense
  • Филтърът за твърди частици и филтърът за активен въглерод намаляват полените, праха, космите от домашни любимци, спорите на плесените, бактериите, миризмите, ЛОС, тютюневия дим и други газообразни замърсители.
  • ПРЕПОРЪЧВАМЕ да сменяте филтъра веднъж на всеки 6 месеца или в зависимост от употребата му. Този филтър е екологично чист и може да се рециклира след подмяната му. Въздухопречиствателите Sense+ използват 2 отделни филтъра; тази опаковка за подмяна съдържа опаковка от 2 филтъра.
  • ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ Въздушните филтри Blueair пестят енергия благодарение на дизайна с ниска плътност, който изисква по-малко налягане за прокарване на въздуха през филтрите. Филтрите също така са 100% рециклируеми, така че всичко, което добавяте обратно към околната среда, е чист въздух.


Сменяемият филтър Blueair Sense+ е специално проектиран да улавя частици с всякакъв размер, като същевременно поддържа максимален въздушен поток.

Допълнителна информация

Производител Blueair
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби