Голямо състезание
до 3 дни
  • CB 4N Flexibrush Парна маша за къдрене (184772) ZO_209564 1

Снимката може да бъде само илюстративна

CB 4N Flexibrush Парна маша за къдрене (184772)

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2776018

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Създайте прическа като от фризьорски салон с многофункционалната маша за къдрене Remington. Основното ѝ предимство е четката с функция за пара, която улеснява постигането на отлични резултати. Четката с керамична повърхност и сменяемите гребени ще ви помогнат да навиете или изгладите косата си. Отдайте се на стилизирането на косата си до насита всеки ден.

Готови за секунди

Забравете за дългото чакане. Парният стилизант Flexibrush се загрява и е готов за употреба в рамките на минута. Керамичната повърхност осигурява равномерно разпределение на топлината. Заплетената коса вместо спретнатите къдрици са в миналото, бутонът за освобождаване прави оформянето на косата ви лесно. Ще оцените и нежната пара, която преминава през дюзите в четката. Просто напълнете резервоара с вода и създаването на перфектната прическа ще бъде лесна задача.

Практичен въртящ се кабел

Не е нужно да се притеснявате, че ще повредите захранващия кабел при невнимателно боравене с него. Той е прикрепен към машината за къдрене чрез специален механизъм, който позволява завъртане на 360°, като предотвратява случайното му скъсване. Използвайте вашата маша за къдрене у дома или в движение. Благодарение на универсалното напрежение можете да я използвате навсякъде по света.



Мултифункционална маша за коса - Керамична четка - 2 комплекта сменяеми гребена - Парна функция - Бутон за освобождаване - Индикатор за включване - Въртящ се кабел - Универсално напрежение

В разопакован вид.

Използван артикул. Възможно е да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Ремингтън
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби