Голямо състезание

30% отстъпка за продукти на LEVNO при покупка над 80 лв., използвайте код LEVNO30 в количката

до 2 дни
  • Prim флорален аромат 1,2 л ZO_110702 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Prim флорален аромат 1,2 л

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2776894

НАМАЛЕНИЕ:
4,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Приготвяне и разреждане на разтвора: добавете 200 ml Savo Prim (5 капачки) към 1 литър вода и оставете за 30 минути. След 30 минути изплакнете играчките, предметите и повърхностите, които са в контакт с храни, с питейна вода. За да осигурите вирусоциден ефект, нанесете неразреден продукт, оставете за 60 минути и след това изплакнете.

Да не се използва върху: анодизиран алуминий и линолеум. При съмнение: нови или необичайни повърхности, цветни повърхности или боядисано дърво, боядисан метал, мрамор, винил, хромирани повърхности (повредени или с лошо качество) и повредени повърхности, първо тествайте продукта върху малка незабележима площ.

1 капачка = 40 ml.

Съставки Savo Prim:

Дезинфектант: натриев хипохлорит 47 g/100 g. По-малко от 5% избелващи агенти на хлорна основа (натриев хипохлорит), анионни повърхностноактивни вещества, парфюм.

Съдържа също: натриев хипохлорит, натриев хидроксид.

Предупреждение за безопасност за Savo Prim:

Предизвиква силно изгаряне на кожата и увреждане на очите. Силно токсичен за водните организми, с дълготрайно действие. Може да бъде корозивен за метали. Предупреждение. Да не се използва заедно с други продукти. Може да отделя опасни газове (хлор). Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява само в оригиналната опаковка. Носете защитни ръкавици/защитно облекло/очила/лицеви щит.

Избягвайте изпускане в околната среда. В случай на нараняване: Незабавно се обадете на ИНФОРМАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР ЗА ТОКСИЧНИ ПРОЯВИ/лекар. Изплакнете устата. НЕ предизвиквайте повръщане. В СЛУЧАЙ НА КОНТАКТ С КОЖАТА (или косата): Незабавно отстранете всички замърсени части от облеклото. Изплакнете кожата с вода [или душ]. ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Изплаквайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако са в тях и ако могат да се свалят лесно. Продължете изплакването. Продължете с контактните лещи и продължете да изплаквате.



Savo Prim Флорален аромат - течен почистващ и дезинфекциращ препарат ще почисти и дезинфекцира ефективно и ще придаде на дома ви свеж и чист вид. Savo Prim е универсален почистващ препарат, подходящ и за домакинства с домашни любимци. Той надеждно елиминира 99,9% от бактериите, вирусите, дрождите и плесените. Предназначен е за измиване и дезинфекция на повърхности и подове, санитарен фаянс, тоалетни, мивки, кухненски прибори, играчки и помещения за домашни любимци.

Срок на годност до 27.10.2022 г.

Допълнителна информация

Po datu spotřeby Да
Производител Саво
Datum spotřeby 27/10/2022
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби