Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Фритюрник с горещ въздух ZHAF - 650AUP 1600 W 6,5l ZO_259640 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Фритюрник с горещ въздух ZHAF - 650AUP 1600 W 6,5l

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2778445

НАМАЛЕНИЕ:
115,00 лв.
Остават:
15 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Искате ли хрупкави пържени картофи без чувство за вина? Току-що намерихте своя съюзник в кухнята! Този фритюрник използва конвекционна технология, която ви позволява да пържите храна с малко или без масло. С вместимостта си от 6,5 литра можете да приготвяте по-големи порции вкусни картофки, които ще бъдат равномерно приготвени благодарение на равномерното разпределение на топлината.

Ефективността от 1600 W осигурява бързо и ефикасно пържене, а температурният диапазон от 80 до 200 °C ви дава възможност да контролирате процеса на готвене. Освен това настройката за време до 60 минути ви позволява да регулирате времето за пържене според вашите предпочитания. Подвижните контейнер и кошница правят почистването след готвене лесно и удобно.

Безопасната употреба е гарантирана от автоматичното изключване, незагряващата се дръжка и нехлъзгащите се крачета. Яркият бял LED дисплей улеснява наблюдението на процеса на готвене.

Този фритюрник е не само практично решение, но и по-здравословна алтернатива на традиционното пържене. Гответе съзнателно и запазете пълния вкус на любимите си храни!

Фритюрник без мазнини с 8 програми.

Тук ще намерите готови настройки за:

  1. пържоли/месо
  2. бутчета/крилца
  3. Скариди
  4. Риба
  5. пица
  6. замразен чипс
  7. пайове
  8. зеленчуци.

Разбира се, ако предпочитате по-персонализиран подход, можете да настроите времето за работа и температурата на фритюрника според индивидуалните си нужди и кулинарни предпочитания.

  • Фритюрникът Airfryer, известен още като фритюрник, набира популярност благодарение на иновативната си конвекционна технология. Това удобно устройство наподобява малка фурна без мазнини и е идеално за приготвяне на много ястия.
  • Горещият въздух, използван в процеса на пържене, позволява да се избегне използването на излишна мазнина, което прави ястията ни по-леки и по-здравословни, като същевременно запазва вкусовите им качества. Това е отличен избор за тези, които искат да се погрижат за здравето си, но не искат да се откажат от любимите си вкусове на пържени храни.
  • Благодарение на Airfryer можем да се наслаждаваме на хрупкави картофки или сочно месо, като същевременно поддържаме здравословен хранителен режим. Това е устройство, което променя представата ни за пърженето и ни позволява да приготвяме любимите си храни по по-здравословен и достъпен начин.



Фритюрникът Air Fryer 6,5 л/1600 W е революционен уред, който ще ви осигури бързо и безпроблемно приготвяне на храна. Той ви позволява да се наслаждавате на вкусни ястия без излишни мазнини, като прави храната ви вкусна и полезна за вашето здраве. Освен това използването на този фритюрник се отразява положително на бюджета ви благодарение на минималните експлоатационни разходи и спестяването на средства от консумацията на олио. Готвенето с въздушния фритюрник е не само удоволствие, но и изгодно и здравословно решение за вашата кухня!

Допълнителна информация

Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби