Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Комплект за осветление за велосипед с 3000 лумена, с USB зареждане ZO_260520 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Комплект за осветление за велосипед с 3000 лумена, с USB зареждане

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2778908

НАМАЛЕНИЕ:
26,00 лв.
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • Режим на пестене на енергия: натиснете превключвателя, синята светлина ще премине в режим на отчитане на светлината, светлината на велосипеда автоматично ще се включи, когато няма достатъчно околна светлина, светлината на велосипеда автоматично ще се изключи, когато има достатъчно околна светлина.
  • Уникален светодиод с дизайн против заслепяване: светлината за велосипед E0S220 осигурява висока видимост, без да заслепява насрещно движещите се пешеходци/велосипедисти. Специалният светодиод CREE осигурява оптимален баланс между интензивността на светлината и консумацията на енергия. Стабилната светлина предлага същото покритие дори върху неравни терени, което е изключително безопасно и важно през нощта.
  • Дълготрайна USB светлина за велосипед - не се притеснявайте за смяна на батериите Нашата LED светлина за велосипед се зарежда чрез USB. Заредете напълно на компютъра си или на стенното зарядно устройство (включен е USB кабел за зареждане) за 2 часа, предната светлина за велосипед може да работи до 4 часа непрекъснато.
  • Водоустойчивост: Независимо от метеорологичните условия или средата, в която искате да карате велосипеда си, този комплект LED фарове за велосипед никога няма да ви подведе. Благодарение на водоустойчивата пластмаса можете да се наслаждавате на ясна видимост по време на дъжд, в тъмни нощи и при всякакви случаи.
  • Високо качество: супер ярките мигащи светлини предупреждават водача за вашето присъствие. Висококачественият монтажен материал държи светлините на велосипеда ви дори при неравни пътища. Този комплект светлини за велосипед също така осветява пътя отблизо и показва неравностите и потенциалните опасности на пътя. Той осветява пътя на дълго разстояние в пълна тъмнина.


Комплект светлини за велосипед IPSXP 3000 лумена, предна и задна светлина за велосипед с USB зареждане, 4 режима на светене, лесен монтаж.

Допълнителна информация

Производител IPSXP
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби