Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Смарт часовници за жени ZO_264585 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Смарт часовници за жени

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2779827

НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
2 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • 【Стилният дизайн и часовниците "Направи си сам" и най-добрите подаръци】 Часовникът е със стилен и елегантен дизайн с отлична текстура. До 200+ циферблата са достъпни чрез приложението FitCloudPro, можете да персонализирате фона на циферблата, можете да добавите снимка на някой важен за вас човек като фон. Ще конфигурираме две гривни, които можете да изберете. Смарт часовникът BOCLOUD е най-добрият подарък за вашия приятел или любовник.
  • 【Блутут обаждания и сигнали за съобщения】 Този смарт часовник е оборудван с чип Bluetooth 5.0, който ви позволява да провеждате и приемате повиквания, да получавате текстови съобщения или известия от телефона си, да управлявате възпроизвеждането на музика и дори да правите снимки с камерата на телефона си. С този часовник можете да освободите ръцете си и да останете свързани, докато общувате и се забавлявате. Вече никога няма да пропуснете съобщение и няма да се налага постоянно да вадите смартфона си.
  • 【Многофункционален здравен монитор】 Смарт часовникът поддържа 24-часово наблюдение на сърдечния ритъм, кислорода в кръвта и кръвното налягане, като ви предоставя предварителна информация за здравето. Функцията за сън следи качеството на съня в три етапа: бодърстване, плитък сън и дълбок сън. Тя може да ви помогне да подобрите времето си за сън и да ви предостави ефективни съвети. Този фитнес тракер има и функции за напомняне за заседнало положение, запис на женската менструация и т.н.
  • 【100 спортни режима】 Фитнес тракерът на умния часовник разполага с различни спортни режими: бягане, ходене, скачане, катерене, йога, коремни преси, колоездене, плуване, футбол и т.н. Можете да добавяте и настройвате необходимите ви спортни режими в приложението APP. Мощният алгоритъм за данни може също така точно да записва броя на стъпките, които правите всеки ден, калориите, които изгаряте, и разстоянието, което упражнявате, и да ги синхронизира с APP, за да ви помогне да изградите фитнес план.
  • 【Многофункционален SmartWatch】 Този смарт часовник за мъже има и други спомагателни функции: гласов асистент с изкуствен интелект, прогноза за времето, хронометър, таймер, калкулатор, календар, търсене на мобилни телефони и здравен асистент за жени. Смарт часовникът е не само фитнес часовник, но и стилен и елегантен аксесоар, подходящ за носене на работа и пътуване на открито.
  • 【Дълъг живот на батерията и IP68 водоустойчивост】 Само с 2 часа зареждане смарт часовникът BOCLOUD може да достигне до 30 дни в режим на готовност или 4-7 дни работа, много повече от повечето смарт часовници. Поддържа също така водоустойчивост IP68, така че не е нужно да се притеснявате за вода, когато си миете ръцете, вземате душ или плувате и т.н. (Внимавайте да не оставяте часовника потопен за дълго време).



BOCLOUD смартчасовник за жени, смартчасовник за iPhone и Android, с монитор на кръвния кислород/топлинния ритъм/съня/дисплей за съобщения/телефон, IP68 фитнес тракер с мултиспортни режими (сребрист)

Разопакован. Часовникът включва чешки език. Инструкциите не са на чешки език. Пълен комплект в оригиналната опаковка.

Използван. Може да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Bocloud
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби