Голямо състезание
до 2 дни
  • GR - 2650 електрическа скара контактна скара черна ZO_9968-M2470 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

GR - 2650 електрическа скара контактна скара черна

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2780057

НАМАЛЕНИЕ:
30,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Описание

Контактната скара Tristar GR-2650 е идеалният избор за печене на сандвичи, панини, месо, риба и зеленчуци. Благодарение на капака ми грилът автоматично се наглася според височината на грилованата храна. Следователно можете да приготвяте различни продукти в грила. Незалепващата повърхност осигурява безпроблемно почистване на грила след употреба.един грил за всичкоС контактния грил Tristar можете лесно да приготвяте вкусни ястия. Той е идеален за печене на сандвичи и панини, но също така и за печене на риба и зеленчуци. Контактният грил Tristar е оборудван с подвижен капак, така че можете да използвате уреда за различни продукти. По-дебелите продукти не се притискат, а продуктите се приготвят равномерно.практична употребаДарения на практичните допълнителни функции, контактният грил Tristar е много практичен. Вградената дръжка улеснява пренасянето или отварянето на грила. Капакът е снабден със заключване, а светлинният индикатор показва дали грилът е достигнал правилната температура. Грилът е оборудван и с неплъзгащи се крачета, които гарантират, че грилът стои стабилно върху работния плот.лесен за почистванеГрилът GR-2650 е оборудван с висококачествено незалепващо покритие. Затова можете да се откажете от олиото или маслото за печене на грил. Това също така гарантира по-здравословни фекалии. След употреба контактният грил също може лесно да се почисти, като се използва ламарина за деглазиране на грил плочите.

Този текст е преведен машинно.

Версия

  • Благодарение на подвижния капак продуктът се изпича равномерно, което го прави подходящ за всички видове продуктиНе е необходимо да се използва олио или масло, а грилът се почиства лесно благодарение на незалепващата повърхностХоризонтално или вертикално съхранениеНеплъзгаща се повърхностЛесно почистванеНе съдържа бисфенол-А.Неплъзгащи се крачетаНезалепваща се повърхностУправлениеДължина на кабела 0,7 мМаксимална температура 210°C


Подходяща за различни ястия, като панини, месо и зеленчуци. С мощност от 700 W контактният грил достига бързо желаната температура. Размер на повърхността на грила 22,5 x 14 cm.

В разопакован вид.

Използван. Може да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Тристар
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби