Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • FM/DAB радио с часовник и USB порт за зареждане ZO_265562 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

FM/DAB радио с часовник и USB порт за зареждане

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2780142

НАМАЛЕНИЕ:
99,00 лв.
Остават:
6 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • DAB/FM РАДИО С ВРЕМЕ ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ: Когато го включите за първи път, то автоматично ще настрои всички налични станции. Можете също така да зададете предварително любимите си 40 станции (20 DAB/20 FM). Можете също така да зададете таймер за изключване от 5 до 120 минути, докато радиото свири, и то може да се изключи автоматично.
  • НОЩНА СВЕТЛИНА: Оранжевата двустепенна нощна светлина е идеалният аксесоар за подобряване на нощната обстановка и създаване на успокояваща атмосфера. Просто задайте две различни аларми и се събуждайте с вибрация/будилник/DAB/FM радиостанции; контрол на алармата за отлагане/повтаряне и постепенно събуждане; 16-степенно регулиране на силата на звука; Изберете от три седмични режима на алармата: всеки ден, само през делничните дни или само през уикендите.
  • Ярък дисплей с управление на димката: яркият LCD дисплей без мигаща светлина улеснява дистанционното отчитане на времето. С 4 нива на яркост и функция за автоматично затъмняване можете да регулирате яркостта на LCD дисплея.
  • Проектиран с един USB порт и един порт Type-C. Нашият будилник ви позволява удобно да зареждате телефона си или други устройства, без да жертвате функционалност или да запълвате място.
  • BLUETOOTH СВЪРЗВАНЕ НА СЛУШАЛКАТА: Използвайте безжично Bluetooth, за да свържете своя смартфон или таблет и да предавате любимата си музика или радио към будилника с DAB радио. Вграденият жак за слушалки също така ви позволява да слушате радио, без да будите другите.


iTOMA FM/DAB радио будилник с USB порт за зареждане, Bluetooth стерео високоговорител, жак за слушалки, двоен будилник, аларма за отлагане, димируем LCD дисплей 729

В разопакован вид. Продуктът може да има много леки козметични натъртвания. Не включва инструкции на български език. Може да има повредена опаковка.

Използван артикул. Възможно е да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител ITOMA
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби