Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Камера за сигурност на открито ZO_265565 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Камера за сигурност на открито

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2780146

НАМАЛЕНИЕ:
99,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • Усъвършенствано откриване на AI и цветно нощно виждане】 С голямото увеличение на данните за изображения и видеоклипове от реалния живот, споделени от клиенти и персонализирани дизайнери, ние обогатихме и модернизирахме нашия модел на данни, за да подобрим точността на задействане на сигналите за откриване. Сега вече не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете разсейвани от невалидна информация в забързания си живот с AI Dection. Междувременно Netvue добави 4 прожектора, за да постигне цветно нощно виждане над инфрачервеното нощно виждане. насладете се на ясно и висококачествено видео.
  • 【Настройване на областите и постоянно безплатно 10 сек. видео за откриване на движение и аларма със сирена и рефлектор】Камерите NetVue поддържат персонализирани графици за аларма, области на откриване според настройките на приложението на телефона ви, което намалява необходимостта от предупреждения. откриването на движение може да задейства 10 сек. видео. което се съхранява в продължение на 7 дни. Ако срещнете подозрителни хора, можете да включите фаровете и сирената, за да ги прогоните ръчно.
  • ⭐【Двупосочно аудио и 1080P FHD предаване на живо и мултисподеляне】 Охранителната камера, оборудвана с технология за филтриране на шума, разговаря с куриера и приема доставката или разговаря със семейството по всяко време и навсякъде, не пропускайте важни неща. Гледайте 1080P FHD Live Stream, за да видите повече детайли (4X) на HD снимки и видеоклипове. и поддържа Споделяне с 20 приятели и членове на семейството едновременно, сякаш са до вас.
  • 【2.4G❌[не 5G]❌, WiFi и постоянно захранване с✅10FT кабел за зареждане✅】Сървърите наNetvue са разпределени в световен мащаб и камерите могат да бъдат инсталирани във всяко място на мрежата. Те поддържат връзка само с мрежи 2,4G, чието проникване и стабилност са по-силни от 5G. без внезапно прекъсване, което ви осигурява непрекъснат целодневен видеозапис в реално време и предаване на живо. можете лесно да я инсталирате на всяко място с кабела за зареждане,❌[НЕ се захранва от батерия, спестява ви неприятностите по изваждането и зареждането]❌.



NETVUE външна охранителна камера, 1080P 2.4G WiFi домашна видеокамера, цветно нощно виждане, откриване на движение, двупосочен звук, аларма със сирена, камера с прожектор, 24/7 съхранение в облака и SD карта, поддръжка на Alexa

Разопакована. Не включва инструкции на английски език.

Използван артикул. Възможно е да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител NETVUE
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби