Голямо състезание
до 3 дни
  • Книга - Автомобилният спорт в сърцето на Европа от Josef Bozek до наши дни ZO_252508 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Книга - Автомобилният спорт в сърцето на Европа от Josef Bozek до наши дни

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2780298

Нормална цена:
19,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
12,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

"Моторизмът в сърцето на Европа" предлага информация за автомобилизма в страни, в които самото начало на автомобилизма е било завладяно от изобретателността и творчеството на много хора. Първото значимо постижение в самото начало на века на парата е прочутата парна каруца на Йозеф Божек, 200 години след представянето ѝ в пражката Стромовка. През следващия век на електричеството друг важен чешки изобретател, Франтишек Кржижик, дори използва хибридно задвижване в един от своите електромобили. По същото време по пътищата вече се движат мотоциклетите и мотоциклетите на господата Лаурин и Клемент, както и първите моторизирани каруци от моравския град Копрживнице. Накратко, дизайнерите в Бохемия и Моравия тласкат развитието на мотоциклетите и автомобилите многократно напред и правят чешката следа много отличителна в дългия и забележителен път към все по-бързи и по-съвършени средства за автомобилен транспорт. Чешкото автомобилостроене е било тясно свързано със Словакия, независимо дали чрез производството на автомобили и мотоциклети (напр. Производството на малки серии мотоциклети Jawa в Povážské strojírny, производството на прототипи на леки автомобили в Центъра за проектиране и развойна дейност в Братиславския автомобилен завод или производството на легендарната Škoda 1203 в автомобилния завод в Трнава), така и по отношение на спорта, тъй като словашки състезатели са били част от успешните отбори, които са спечелили многобройни победи в офроуд и състезателни състезания с чешки мотоциклети. Представянето на легендите на мотоциклетното движение в страните в сърцето на Европа и съдбите на важни личности оформят последната глава на това издание, което благодарение на увлекателния поглед на автора представя изключително плодотворната история на мотоциклетния спорт в чешките земи като увлекателно приключение.

240x306mm ЕЗИК чешки
НОМЕР СТРАНИ 304 ТЕГЛО 1775 g ISBN 978-80-255-0987-6
Подвързия твърда корица ДАТА НА ИЗДАВАНЕ 2.10.2015 г.EAN9788025509876


    • Книгата "Автомобилизмът в сърцето на Европа" предлага поглед отвътре към автомобилния спорт в страни, в които самото начало на автомобилния спорт е завладяно от изобретателността и творчеството на много хора.

Допълнителна информация

Производител Rebo
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби