Голямо състезание
до 3 дни
  • Измервател на качеството на въздуха FGA - 13950 - Въглероден диоксид ZO_205679 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Измервател на качеството на въздуха FGA - 13950 - Въглероден диоксид

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2780810

Нормална цена:
75,00 лв.
Остават:
6 бр
НАМАЛЕНИЕ:
45,00 лв.
Остават:
6 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • Алармата има 3 висококачествени сензора, които измерват нивото на въглероден диоксид (CO2), температурата и влажността в помещението, в което е поставена. 3 различни цветни светодиода винаги ще ви предупреждават, когато нивото е твърде високо или твърде ниско, за да осигурят най-здравословната среда за живот и работа.

    Каква е разликата между измерването на CO2 и CO?
    Детекторът за СО открива количеството на смъртоносния въглероден оксид във въздуха и показва, че е налице непълно горене. Въглеродният оксид може да бъде смъртоносен във високи концентрации. Уредът за измерване на CO2 измерва количеството въглероден диоксид във въздуха и показва кога е необходима вентилация. Въглеродният диоксид присъства в нашата атмосфера и е по-малко вреден от въглеродния оксид (CO). Високите концентрации на въглероден диоксид причиняват главоболие, умора, сънливост и проблеми с концентрацията. Тази аларма за CO2 не може да открива въглероден оксид! Разгледайте нашия уебсайт за гамата ни от детектори за CO, за да се предпазите от отравяне с CO.

    Да работим заедно за здравословна вътрешна среда!
    Здравословната среда е важна не само за нашето здраве, но и за производителността на служителите, учениците, жителите и клиентите. През цялата година, но особено когато прекарваме по-голямата част от времето си на закрито, добрата вентилация е много важна. Концентрацията на CO2 е важен показател за доброто качество на въздуха в помещенията. Твърде високите нива на PPM (части на милион) могат дори да повлияят на душевното ни състояние. С алармата за качество на въздуха ще бъдете предупредени, когато качеството на въздуха е замърсено и е необходимо проветряване.

    LCD дисплей със сензорен екран и светодиодна сигнализация
    Алармата за качество на въздуха има модерен дизайн на LCD дисплея със светодиоден индикатор. Когато влажността, температурата или нивата на CO2 в помещението са нормални, цветът на дисплея е зелен, но когато алармата засече по-високи нива на PPM във въздуха, цветът се променя на жълт (средно качество на въздуха) или червен (лошо качество на въздуха). Освен това алармата разполага и с функция за разпознаване на околната светлина, което означава, че яркостта на алармата се намалява автоматично, за да се намали въздействието върху съня на потребителя. Поради това алармата за качество на въздуха е подходяща и за поставяне в спалнята ви.

    Лесен монтаж
    Алармата за качество на въздуха е лесна за инсталиране. Можете да я монтирате на стената или просто да я поставите в стая, която се обитава в определени часове. Алармата ще се калибрира автоматично, свържете 5V адаптера и в рамките на 3 минути алармата ще покаже текущите стойности на CO2, температурата и влажността. Тя дори е снабдена с резервна батерия, така че ако захранването спре, алармата продължава да работи. Когато батерията е напълно заредена, алармата работи до 12 часа без адаптер. Сензорният дисплей прави алармата лесна за управление. Можете лесно да регулирате дисплея с един поглед или да накарате нивата на CO2, влажност и температура да се редуват. Животът на продукта е 10 години.

    Какво има в кутията?
    Аларма за качество на въздуха FGA-13950, адаптер 12V и ръководство

  • Причини да изберете алармата за качество на въздуха FGA-13950:

    • Три висококачествени сензора, които измерват нивата на CO2, влажност и температура.
    • Животът на продукта е 10 години
    • Автоматично калибриране на сензорите
    • LCD сензорен дисплей със зелена, жълта и червена предупредителна подсветка
    • Лесен монтаж


Създаването на здравословна вътрешна среда е все по-важно. Осигурете благополучието на близките си с тази аларма за качество на въздуха Smartwares FGA-13950

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби