Голямо състезание
до 3 дни
  • PC шкаф бял RGB ZO_9968-M6952 1

Снимката може да бъде само илюстративна

PC шкаф бял RGB

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2780818

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли


  • ЕФЕКТИВНО ОХЛАЖДАНЕ: Когато купувате геймърския компютърен корпус CLONE III, в комплекта са включени 2 компютърни вентилатора, 1 от които е ARGB. Можете да инсталирате до 6 допълнителни вентилатора, които са съвместими и със 120/140/240/280 мм системи за водно охлаждане. Така че вашата конфигурация ще остане хладна!
    ⌨ ПАНЕЛ ЗА СВЪРЗВАНЕ. Има един порт USB 3.0 и два порта USB 2.0. CLONE III разполага и с един жак изход за вашите слушалки и още един за вашия микрофон.
    НАСТРОЙКА НА НАСТРОЙКАТА: Персонализирането на вашия CLONE III никога не е било по-лесно! Променете подсветката директно чрез приложението на дънната си платка и използвайте 60-те RGB режима (asus aura sync, rgb fusion ready, msi mystic light sync, asrock polychrome sync).
    ✅ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ: Прекарвате часове на геймърския си компютър всеки ден, този RGB компютърен корпус има най-доброто съотношение между цена и производителност, така че можете да подобрите производителността и условията за игра, без да разбивате банката. Когато поръчате от нас, ще получите 24-месечна гаранция на продукта и обслужване на клиентите, което е на ваше разположение по всяко време.



    • �� КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯТА МЕЧТАНА НАСТРОЙКА : Този геймърски компютърен корпус е съвместим с дънни платки ATX, Micro ATX и Mini ITX и 7 порта за разширение. Можете да използвате графични карти с размер до 310 мм. Разполага с 3 слота за 2,5-инчов SSD диск и 3 слота за 3,5-инчов твърд диск.

    Разопакован

Допълнителна информация

Производител Духът на геймъра
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби