Голямо състезание
до 3 дни
  • Чугунена тенджера 6L ZO_9968-M6945 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Чугунена тенджера 6L

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2781303

Нормална цена:
119,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
75,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • БАЛАНСИРАНО НАГРЯВАНЕ - това прави готвенето по-лесно и по-приятно. Топлината се отделя от дъното към страничните стени за енергийно ефективно и равномерно готвене. С голяма вместимост от 6 литра, повечето рецепти могат да обслужват 6 до 7 души.
    44 РОЗОВИ СПИКОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - шиповете или издатините от вътрешната страна помагат за запазване на влагата и аромата. Самоциркулиращият дизайн запазва влагата и водата вътре, за да предотврати изсъхването на месото, супите и яхниите. Лесна за хващане интегрирана дръжка на капака от неръждаема стомана. Странични дръжки за лесно преместване на тенджерата или за окачване на куки.
    ВЕРСАТИВНОСТ - работи перфектно на много видове котлони, включително газови, електрически, индукционни и керамични. Идеален за фурна, грил или огън. Тази подобрена здрава конструкция от неръждаема стомана ще ви служи надеждно в продължение на много години и ще ви осигурява вкусни ястия. Осигурете на семейството си оптимално хранене с тази лесна за използване и надеждна холандска фурна.
    ГОЛЯМА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК - отличен подарък за рожден ден, Ден на майката, Коледа, сватба или новодомци. Много клиенти дори купуват няколко тенджери за готвене и удобно съхранение на храна. Вземете своята, докато разполагаме с този модернизиран модел на склад.


  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЖЕЛЯЗЕН ТИГАН ЗА ПЕЧЕНЕ - 6-литровият безопасен за храна тиган за печене е изработен от здрав и тежък чугун, така че ще се нагрява равномерно и ще приготвя вкусни ястия всеки път. С красиво лъскаво емайлово покритие, което защитава чугуна с няколко слоя. Стилният му външен вид го прави привлекателно допълнение към вашата кухня. Заменете стария си тиган с този модел с повече удобство и функционалност. Касеролата може да се мие в съдомиялна машина и да се използва във фурната.

    Леко използван

Допълнителна информация

Производител VeoHome
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби