Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 2 дни
  • Комплект безжични превключватели SH4 - 99575 ZO_213446 1

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Комплект безжични превключватели SH4 - 99575

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2781566

НАМАЛЕНИЕ:
25,00 лв.
Остават:
6 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Изпитайте комфорт
Изключете осветлението веднага щом започне филмът или контролирайте вентилатора, когато вече сте в леглото. Комплектът ключове ви дава много възможности да направите дома си по-комфортен. По този начин можете да създадете най-доброто решение за собствената си ситуация.

Лесен за използване
Комплектът е лесен за използване. Включете превключвателите в контакта, включете превключвателите в двойния стенен ключ и сте готови да ги използвате. Сега просто включете устройствата или осветлението си към превключвателите и ги управлявайте с помощта на стенния ключ. Комплектът има обхват на открито поле от 30 метра. Всеки превключвател е с максимален капацитет 2300 W. Стенният превключвател се захранва от батерии; следователно е напълно безжичен и може да се постави навсякъде.

Направете дома си интелигентен
Smartwares иска да ви даде възможност да създадете свой собствен интелигентен дом по лесен начин. Комплектът за включване в контакта може да се използва самостоятелно или да се свърже с интелигентен ключ, който е ключът към вашия собствен интелигентен дом. Смарт превключвателят ви позволява да управлявате всички продукти Plug & Connect с безплатно приложение, дори когато не сте вкъщи. Осигуряването на безопасен, комфортен, удобен и енергийно ефективен дом е това, което представлява интелигентният дом. Без сложни инсталации или скъпи комплекти, само един прост контролер Plug and Play и интуитивно приложение са всичко, от което се нуждаете, за да създадете свой собствен интелигентен дом. Гамата Plug & Connect е съвместима с Amazon Alexa и следователно позволява гласово управление.

Разширяване, комбиниране и управление с Plug & Connect
Създайте толкова удобство и комфорт, колкото искате, като разширите своя интелигентен дом с интелигентни продукти от обширната серия Plug & Connect на Smartwares. Например, добавете интелигентен радиаторен вентил, за да отоплявате дома си, когато се прибирате от работа, или управлявайте градинското осветление от дивана с външни ключове. Нашите решения са много лесни за инсталиране; Plug & Connect и готово!

Какво има в кутията?
2 превключвателя, двоен стенен превключвател, батерия за стенен превключвател, ръководство за употреба

Характеристики:

  • Управлявайте устройствата и осветлението си с безжичния двоен стенен ключ
  • Изключете осветлението в началото на филма или управлявайте вентилатора в леглото
  • Лесен за използване с прост процес на инсталиране
  • Може да се използва в обхват от 30 метра
  • Разширете интелигентния си дом със Smart Switch, за да управлявате всички продукти Plug & Connect с безплатното приложение


Управлявайте устройствата и осветлението си с комплекта за безжичен превключвател Smartwares SH4-99575. Комплектът включва два мини превключвателя, които могат да се управляват от включения двоен стенен ключ. Определете най-удобното място за стенния ключ и включете осветлението или вентилатора, докато седите на дивана. Можете да свържете комплекта към Smartwares Smart Switch и да управлявате превключвателите си с помощта на приложението или с гласово управление Amazon Alexa.

Използвани артикули. Възможно е да имат незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта. Продуктът е напълно функционален след основна проверка.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби