Голямо състезание
до 3 дни
  • NT5650/16 Хигиеничен тример от серия 5000 ZO_B1M-06367 1

Снимката може да бъде само илюстративна

NT5650/16 Хигиеничен тример от серия 5000

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2781888

Нормална цена:
65,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
39,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Персоналният тример Philips NT5650/16 Series 5000 е важна част от оборудването на всеки съвременен мъж. Независимо дали трябва да подстрижете грозните косъмчета на носа, ушите или веждите, този удобен тример ви осигурява перфектно удобство без неприятно дърпане. Тя е лесна и безопасна за използване, като същевременно свежда до минимум количеството пропуснати косми и предпазва от дърпане, одраскване и порязване. Остриетата са изработени от здрава неръждаема стомана и са много издръжливи. 3-те приставки за гребени ще бъдат оценени за бързо подстригване на бради, мустаци и други подобни. Тримерът работи с батерия АА.

Philips NT5650/16 Series 5000

  • Удобно подстригване на косъмчета от носа, ушите и веждите
  • 100% комфорт без дърпане
  • Защитна предпазна система
  • Може да се мие изцяло
  • Работи с батерия АА
  • Включва 3 гребена и калъф за носене

Перфектен комфорт без дърпане

Нежно и ефективно премахване на нежеланото окосмяване в носа и ушите. Преди употреба се уверете, че ноздрите са чисти, внимателно поставете тримера вътре в носа, на не повече от 0,5 см, и го завъртете бавно. Когато подстригвате космите на ушите, уверете се, че в ушите няма себум. За окосмяване на веждите поставете един от двата гребена (3 и 5 мм) в жлебовете и подстригвайте с лек натиск и движение срещу растежа на косъма, за да постигнете равномерно подстригване до желаната дължина. За подстригване на фини косъмчета използвайте устройството със или без гребена за подстригване на детайли, включен в опаковката. Използвайте прецизната глава на инструмента, за да регулирате ъгъла и формата на подстригване и да дефинирате краищата на брадата или козята брадичка.

Лесно и безопасно

Системата Protective Guard осигурява покритие върху остриетата, което е проектирано така, че никога да не докосва кожата ви, като същевременно безопасно насочва космите към уреда за подстригване. Защитният кожух е проектиран така, че да направи подстригването удобно и безопасно, като сведе до минимум пропуснатите косми, като същевременно избягва дърпането, порязването и порязванията.

Бързо и без усилие

Тримерът е двустранен, за да осигури бързо и лесно подстригване от всички ъгли и във всяка посока. Остриетата са изработени от издръжлива неръждаема стомана и са проектирани да издържат дълго.

Прецизно и детайлно подстригване

Детайлният тример ви помага да подстригвате и оформяте брадата си в желания стил (стърнище, брада, бакенбарди, мустаци и окосмяване по врата) с пълна увереност и лекота.

Удобна работа

Можете лесно да включите или изключите устройството с една ръка. Текстурираната дръжка осигурява най-добър захват, дори когато е мокра, а контролът е по-добър, когато работите с тримера.

Лесно почистване

Тримерът е водоустойчив, така че е лесен за почистване: просто го измивайте под течаща вода след всяка употреба.

Веднага готов за употреба

Този тример се захранва от една батерия АА, която е включена в опаковката, така че е готов за употреба веднага. За да смените батерията, отворете устройството, като внимателно завъртите долната част наляво. Издърпайте долната част към себе си, за да получите достъп до отделението за батерията.

Практичен калъф

Използвайте удобния калъф, зада съхранявате и използвате по време на пътуване . Той обезопасява тримера и всички аксесоари, когато сте в движение.

Издръжлива конструкция

Тримерът има издръжлива конструкция и е проектиран да осигурява надеждна работа отново и отново. Тримерът е покрит с двугодишна световна гаранция.



Хигиеничен тример Philips NT5650/16 Series 5000

В разопакован вид.

Използвана. Може да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Philips
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби