Голямо състезание
до 3 дни
  • Безжична ръчна прахосмукачка WADEO, прахосмукачка за кола ZO_267425 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Безжична ръчна прахосмукачка WADEO, прахосмукачка за кола

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2782099

Нормална цена:
109,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
69,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • 【Мощно засмукване 15000PA】Тази акумулаторна прахосмукачка с безчетков двигател е изработена от висококачествена аерокосмическа сплав. Тя разполага с дизайн с две турбинни лопатки със скорост до 35 500 об/мин, осигуряващ мощно засмукване от 15 000 PA, което почиства петна, големи и малки площи с голяма лекота. Лекият и малък размер е лесен за използване дори от деца.
  • 【Вакуум, издухване и изпомпване 3 в 1】Вакуумна прахосмукачка за колаWADEO с безчетков мотор, благодарение на който прахосмукането, издухването и изпомпването са еднакво мощни! Безжична ръчна прахосмукачка, оборудвана с четка и накрайник за лесно почистване на трохи, прах или косми от домашни любимци в цепнатините. Тя има 2 нива 12000PA и 15000PA, които могат да работят като вентилатор за барбекю и помпа за гуми. Купете сега акумулаторна прахосмукачка и проучете многобройните ѝ приложения; тя е идеалното допълнение към вашия автомобил, дом или офис.
  • 【Кабел за данни тип С и дълъг живот на батерията】 Прахосмукачката WADEO Mini има вградена батерия с капацитет 4000 mAh, която преминава тестове за цикли на зареждане, за да се гарантира безопасността при употреба. Акумулаторната прахосмукачка за кола се зарежда за 3-4 часа и осигурява 20-25 минути работа, за да отговори на нуждите ви от почистване. Напрежението от 7,4 V и кабелът за зареждане тип C ви позволяват да зареждате прахосмукачката за кола в колата или навсякъде другаде.
  • 【Леки и миещи се HEPA филтри】Тази прахосмукачка за кола тежи само 0,84 кг, по-лека от бутилка "Фанта", което ви позволява да почиствате, без да се уморявате. Преносимата прахосмукачка за автомобили с кош с голям капацитет от 0,5 л изисква по-малко изпразване, а HEPA филтърът за многократна употреба може да се мие и суши на въздух. Ефективното почистване води до спретнат живот. Купете сега преносима прахосмукачка за кола и й се насладете веднага.
  • 【5 приставки за избор】 Накрайникът за засмукване има двойна функция на засмукване и избърсване, който е подходящ за почистване на прах по повърхността на възглавницата, подложката, клавиатурата и изхода на климатика; Инсталирайте порта за издухване зад ръчната прахосмукачка, подходящ за мейнфрейм компютър, клавиатура, издухване на прах по обектива на фотоапарата; Инсталирайте четката за под в предната част на ръчната прахосмукачка, която е подходяща за почистване на пода, куфара, матрака, дивана и всички видове големи плоски повърхности.



WADEO акумулаторна ръчна прахосмукачка, 15000 Pa мощна прахосмукачка за кола, ръчна прахосмукачка, прахосмукачка за кола с вентилатор, , акумулаторна прахосмукачка за домашни любимци и офиси

Разопакована.

Използвана. Може да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Wadeo
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби