Голямо състезание
до 3 дни
  • Безжичен Wifi мост на открито, Mokerlink, WB300M ZO_179703 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Безжичен Wifi мост на открито, Mokerlink, WB300M

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2782874

Нормална цена:
19,00 лв.
Остават:
102 бр
НАМАЛЕНИЕ:
12,00 лв.
Остават:
102 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Продуктът не съдържа инструкции на чешки език


Поддържа безжична точка за достъп, безжичен мостов режим на работа за PTP/PTMP връзка, с LED дисплей, лесен за настройване режим на работа WB300M, IP адрес, превключване на канала според функция/избор заедно с LED дисплей, няма нужда от достъп до GUI, избягване на сложна инсталация програма за проблеми и просто показване на състоянието на връзката и силата на сигнала чрез LED дисплей, спестява много труд и разходи, прави безжичното покритие на дълги разстояния, предаването на данни и безжичния мониторинг прости и професионални.

WB300M с ABS водоустойчиво, прахоустойчиво и слънцеустойчиво яке, също адаптивно към температура;   Междувременно поддържа 24V пасивна PoE и 4KV мълниезащита, идеална за използване на открито;

Поддържа функцията за автоматично откриване на watchdog, автоматично ще рестартира и възстанови устройството в случай на мрежова атака.   Освен това поддържа отдалечено управление на облака, администраторът може да наблюдава работното състояние, да надгражда фърмуера, да рестартира, да рестартира устройството през облачен сървър, да възстановява и поддържа устройството по всяко време и навсякъде, външното устройство за оператор- ниво PTP/PTMP връзка.

Основни характеристики:

Решение за предаване на видео данни на закрито / на открито.

Професионален външен костюм за различни тежки среди.

Приемете външна ABS пластмасова обвивка, проста и елегантна!   Поддържа професионална мълниезащита, IP65 водоустойчив, прахоустойчив, костюм за множество тежки среди.   Дори в изключително гореща и студена среда (-40℃ - 70℃) може да работи стабилно.

LED дисплей и бутон за байпас.   С видим LED дисплей за показване на режим хост/клиент/сила на сигнала/IP адрес, след това използвайте бутона H/C, за да промените режима хост/клиент за бърза безжична връзка от точка до точка и от точка до много точки, лесна инсталация и degu , спестяване на разходи.

Режим на работа AP + Bridge, по-стабилен.   Поддържа AP и режим на работа на мост, лесна за изграждане PTP / PTMP връзка, отговаряща на изискванията на множество Wi-Fi схеми за предаване.

Регулируема RF мощност.   RF мощността на предаване се регулира според околната среда.   Намалете радиочестотната мощност в място с висока плътност или безжична точка за достъп или увеличете радиочестотната мощност в местоположение с голям обхват, за да подобрите производителността.

Патентован QSDK фърмуер, независим основен алгоритъм.   Частен протокол HiMAX, ефективно предотвратява Ei-Fi смущения.

Предназначен за безжично предаване на закрито, разстояние до 1000 метра.   Разстояние на приемане до 1000 метра, лесно предаване на 4K видео.

Сценарии за приложение за мониторинг на асансьори.   2,4 GHz честота, 300 Mbps висока скорост, ефективно гарантира ясно и гладко изображение при наблюдение.

WB300M е 300Mbps външен CPE с LED дисплей за конфигурация на WDS PT/PTMP връзка.   Съответства на стандарта IEEE 802.11b/g/n, с двойна поляризирана антена с 8dBi високо усилване, PTP/PTMP разстоянието е повече от 1000 метра.

Продуктът не съдържа инструкции на чешки език

Допълнителна информация

Производител Mokerlink
ТИП Да
След изтичане на срока на годност Да
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби