Голямо състезание
до 3 дни
  • Слънчево зарядно устройство 28W ZO_240976 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Слънчево зарядно устройство 28W

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2782882

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Усъвършенствани тройни портове USB-A
Всеки от тях е с максимален изход 5V/2,4A, а общият максимален ток е 5V/4,8A. Слънчевото зарядно устройство BigBlue 28w ви позволява да зареждате няколко устройства едновременно. То е снабдено с технология за интелигентно зареждане, която може интелигентно да открива вашите устройства и след това да осигурява оптимална скорост на зареждане, различна според различните устройства. BigBlue осигурява 100% безопасно зареждане със защита от презареждане, прегряване и късо съединение.
Преносим соларен панел за къмпинг
USB соларното зарядно устройство BigBlue е чудесен вариант, ако отивате на продължителен къмпинг или пътувате някъде с ненадеждна електрическа мрежа. Компактният му размер (11,6 × 6,3 × 1,3 инча в сгънато състояние) и лекият му дизайн (20,5 унции) го правят достатъчно преносимо и леко, за да се побере във всяка къмпинг раница или туристическа чанта. Той също така е задължителен за прибиране във вашия комплект за спешни случаи.
Високо преобразуване на слънчевата енергия
Високоефективният слънчев панел на SunPower преобразува до 24% от слънчевата енергия в безплатна енергия при достатъчно слънчева светлина, което ги прави най-издръжливите панели, налични днес, издържащи на природните стихии и износване по-добре от конвенционалните панели. Тази специална PET полимерна повърхност предпазва соларния панел от случаен дъжд или мокра мъгла, а трите порта са покрити с гумено покритие, за да се предпазят от прах или повреда от вода.
Широка съвместимост
Свързан USB кабел за почти всички 5V устройства с Android и някои DSLR или устройства на Apple (Забележка: за устройствата на Apple е необходим допълнителен оригинален кабел). Нашето слънчево зарядно за телефон не може да съхранява електричество, моля, разстелете всички слънчеви панели на пряка слънчева светлина навън и след това свържете устройството към изходния USB порт. Забележка: Нашето преносимо соларно зарядно устройство не може да зарежда лаптопи и iPad Pro.
Опаковка и поддръжка
Ще получите BigBlue 28W слънчево зарядно за телефон, 50-сантиметров USB кабел, ръководство за потребителя


Всеки максимален изход е 5V/2,4A, а общият максимален ток е 5V/4,8A. Соларното зарядно устройство BigBlue 28W ви позволява да зареждате няколко устройства едновременно.

В разопакован вид. Функционално след основен преглед, ръководството не е на чешки език.

Използван артикул. Възможно е да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител BigBlue
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби