Голямо състезание
до 3 дни
  • Външна камера за сигурност със слънчево захранване ZO_206693 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Външна камера за сигурност със слънчево захранване

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2782893

Нормална цена:
125,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
79,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • 【Безплатна 3G/4G връзка и SIM карта със 100 милиона данни】Topcony предлага безплатна SIM карта със 100 милиона мобилни данни. Тя е съвместима с множество британски мобилни мрежи за данни, така че можете да включите 4G LTE SIM карта и да я инсталирате навсякъде, а 4G LTE камерата поддържа оператори като O2, Vodafone, EE и Three ( Не поддържа Wi-Fi връзка, а само 3G/4G връзка).
  • 【Не използва Wi-Fi, 100% безжично и слънчево зареждане/батерия】 Подходящ за селски къщи, строителни обекти, ранчота, ферми, диви гори и др. С безжичните си функции тази 3G/4G охранителна камера е преносима и можете лесно да я инсталирате навсякъде, където няма Wi-Fi покритие. Вградена батерия с голям капацитет и оборудвана с 5W соларен панел, нашата 4G камера осигурява 365 дни непрекъснато непрекъснато захранване.
  • 【PIR откриване на хора и незабавно предупреждение и двупосочен звук】 С усъвършенстваната технология за PIR откриване на движение, нашата охранителна камера може интелигентно да идентифицира и да ви предупреди за всяка подозрителна дейност. Получавайте незабавни известия на смартфона си при засичане на движение, което ви позволява да предприемете незабавни действия, за да осигурите безопасността на имуществото си. Светлините и алармите използват максимално функцията за сигнализация на камерата, за да възпрат своевременно нарушителите.
  • 【2K FHD и цветно нощно виждане и 355° панорама и 120° наклон】С ултрависока разделителна способност 2K тази безжична охранителна камера може да заснема по-остри изображения на 360 градуса за повече визуални детайли. Безжичната Wi-Fi камера за сигурност има обхват на панорама 355° и наклон 120°, улавя всеки детайл с 2K FHD резолюция и 4х цифрово увеличение. С комбинацията от две инфрачервени светлини и бяла светлина можете да получите същия ясен визуален ефект през нощта, както и през деня.
  • 【Включени са дистанционен достъп и 64GB SD карта】 Можете да получите достъп до охранителната си камера по всяко време и навсякъде чрез приложението Topcony Cam "APP, за да видите какво се случва около вас. Освен това можете да гледате видеоклиповете обратно на SD картата, на която се съхранява записът на събитията (пакетът включва 64GB SD карта). Вградени са усъвършенствани микрофони и високоговорители, така че можете да разговаряте с всеки, който се намира пред външната камера, в реално време чрез приложението "Topcony Cam" APP и да използвате гласово възпиране, за да изплашите непознати посетители.


Външна охранителна камера Topcony 3G/4G LTE със слънчево захранване, 360° безжични системи за видеонаблюдение без Wi-Fi за откриване на хора, 2K цветно нощно виждане, двупосочен звук, включени 64 GB SD карта и SIM карта

Разопакован. Нетествана.

Използвана. Възможно е да има незначителни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Topcony
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби