Голямо състезание
до 3 дни
  • B03Pro+ Bluetooth 5.0 предавател приемник ZO_271724 1

Снимката може да бъде само илюстративна

B03Pro+ Bluetooth 5.0 предавател приемник

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2783297

Нормална цена:
165,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
105,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • 【Многофункционален Bluetooth аудио адаптер】 Използвайте 1Mii B03Pro+ като Bluetooth 5.0 приемник, за да предавате любимата си музика чрез Bluetooth от всеки мобилен телефон, таблет, компютър към вашата стара мини музикална система. Използването на B03Pro+ като Bluetooth предавател ви позволява да свържете Bluetooth слушалки или BT високоговорители към вашия телевизор, който не разполага с Bluetooth. На ниска цена можете да надградите телевизора си с Bluetooth.
  • 【LDAC в режим TX и RX】 Най-голямата разлика от другите ни предаватели е, че B03PRO+ поддържа LDAC както в режим на предавател, така и в режим на приемник. Той може да предава аудио с висока резолюция до 24-bit/96kHz, което е най-високият стандарт в Bluetooth. **За да работи LDAC, сдвоеното ви устройство трябва също да поддържа LDAC.**
  • 【Режим на заобикаляне на TX】 Ако някой в семейството ви има проблеми със слуха и се нуждае от по-висока сила на звука, когато гледа телевизия, B03Pro+ е добър избор. Той поддържа безжично предаване (с BT слушалки) и кабелно предаване (с кабелен саундбар) едновременно в режим TX Bypass, можете да споделяте телевизора заедно с хора с различни нужди от сила на звука.
  • 【Супер лесен екран за сдвояване】 Bluetooth адаптерът 1Mii B03Pro+ е проектиран с ясен и четлив екран по време на работа, можете лесно да изберете подходящите Bluetooth слушалки, високоговорители или мобилни телефони. Този Bluetooth предавател-приемник е снабден и с бутони за управление на силата на звука.
  • 【Не забавя звука】 Технологията AptX с ниска латентност елиминира забавянето на Bluetooth звука, така че можете да се наслаждавате на звук с висока чистота и да гледате телевизия/филм/видео в перфектна синхронизация. **За да постигнете ниска латентност, слушалките ви трябва да поддържат и aptX Low Latency (aptX LL). Ако слушалките поддържат друг кодек (напр. SBC, aptX), това води до забавяне на звука от 70-200 ms, което някои потребители могат да забележат**.
  • 【Дълъг обхват】 Bluetooth приемникът-предавател 1Mii B03Pro+ включва две антени, които ви предлагат стабилно предаване на звука с голям обхват, който може да достигне 20-30 м.


1Mii B03Pro+ Bluetooth 5.0 предавател приемник LDAC сертифициран за телевизор, стерео, HiFi Безжичен Bluetooth аудио адаптер предавател с екран, 3,5 мм RCA AUX оптичен вход/изход

В разопакован вид. Не включва инструкции на български език.

Използван артикул. Възможно е да има дребни козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител 1Mii
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби