Голямо състезание
до 3 дни
  • Вибратор от мъниста ZO_268952 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Вибратор от мъниста

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2783597

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Луксозният вибратор Jack Rabbit от висококачествен силикон е идеалният спътник за еротични приключения за двойки и интимна самостоятелна игра. Лесният за използване комбиниран стимулатор разполага с 3 мощни скорости на въртене на тялото, 7 пулсиращи и ескалиращи функции и мек клиторен стимулатор с форма на зайче. Той е изработен от първокласен силикон, ABS контрол и въртящи се топчета от неръждаема стомана.

Този мощен вибратор има оформено тяло, което е снабдено с 6 колони от въртящи се мъниста, гладък заоблен връх и стимулатор с форма на зайче с меки ушички. Водоустойчивият дизайн ви позволява да се забавлявате, докато се къпете под душа, във ваната или в джакузито, и е подходящ както за опитни, така и за начинаещи потребители. Простият контролер с бутони с LED подсветка и меко докосване ви позволява да променяте скоростта на оргазмения си екстаз. Винаги използвайте качествен лубрикант за по-интензивно изживяване. Почиствайте играчката с топла сапунена вода или спрей за почистване на играчки преди и след употреба.

За да използвате, поставете 3 батерии АА и натиснете силиконовите бутони, за да изберете желаната функция. За по-интензивно изживяване използвайте качествен лубрикант. Лесно за използване управление в долната част на вибратора с отделен контрол на вибрациите и въртенето. 7 програми за вибрации и 3 нива на въртене. Изберете между дясно или ляво странично въртене.

Изработен е от първокласен силикон, 100% хипоалергенен материал, със строг сертификат за качество, лесен за поддръжка, хигиеничен, напълно неутрален на миризма, не предизвиква алергични реакции.

Обща дължина 25 см, дължина без управление 18 см, дължина на клиторния вибратор 8 см, диаметър 3,5 - 4,5 см. Захранване: 3 батерии АА (не са включени).



Силиконов вибратор Calexotics Premium Jack Rabbit с лилави топчета

Допълнителна информация

Производител Calexotics
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби