Голямо състезание
до 3 дни
  • Видео оборудване за смартфон със светлина ZO_216038 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Видео оборудване за смартфон със светлина

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец: LEVNO, spol. s r.o.

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784152

Нормална цена:
135,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • Нова пръстенна светлина за селфи: Яркостта на видео комплекта на iphone може да се регулира плавно в диапазона от 20%-100%, цветната температура може да се регулира плавно в диапазона от 2500K-9000K с висок индекс на дисплея CRI90+. Регулирайте от топла светлина (оранжево) до студена светлина (бяло) за перфектния тен на кожата и съответствайте на вашия тен. Направете вашите обекти да изглеждат по-естествени, привлекателни и реалистични.
  • Заредете телефона си: Това видеоустройство за смартфон със светлина може да се използва като захранваща банка за зареждане на други устройства, докато водите vlog. Вградена батерия с голям капацитет от 5000 mAh, поддържа QC/PD технология за бързо зареждане, отнема само 3 часа за пълно зареждане и може да се използва непрекъснато в продължение на 1,5 часа при максимална яркост.
  • Подвижно дистанционно управление: Включете Bluetooth на телефона си, след което свържете „Ulanzi U-Rig Light“. След като се свържете, натиснете бутона за управление, за да управлявате безжично мобилния телефон, за да правите снимки и да записвате видеоклипове. Поддържа безжично дистанционно снимане до 20 м/65 фута, което е много подходящо за снимане на открито.
  • Многофункционална щипка за мобилен телефон: Иновативно проектираният U-Rig Light държач за мобилен телефон на Ulanzi има два 1/4" отвора с резба, които поддържат вертикално и хоризонтално снимане с мобилен телефон и можете лесно да ги превключвате по желание. Обхватът на мобилния телефон Щипката е 65 -90 mm/2,56”-3,54” и пружината се използва за разширяване и свиване, за да защити по-добре вашия мобилен телефон от падане.
  • Богато разширение: Има 3 държача за студени обувки в горната част на това устройство за видео осветление на телефона, можете да прикрепите запълващи светлини, микрофони или държачи за ръкохватки и т.н. Има 1/4" отвор с резба отдолу и отстрани, който може да се монтира на статив за действие на живо В допълнение, ние възприехме дизайна на долната опора, тя може да се сгъва и завърта, отваря, за да направи работната повърхност по-стабилна.


ULANZI Smartphone Video Rig, Лек мобилен телефон U-Rig Handheld Stabilizer Ring Light 2500K-9000K CRI 90+ за заснемане на живо Steam YouTube Video Recording, с 5000mAh вградена батерия

разопакован

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Уланц
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби