Голямо състезание
до 3 дни
  • Вятърни турбини Jooheli, репелер за птици, 10 броя в опаковка ZO_211316 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Вятърни турбини Jooheli, репелер за птици, 10 броя в опаковка

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2784393

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • 【Висококачествен материал】Ветрозащитният щит е изработен от здрав PVC материал, който не е лесен за стареене и е устойчив на корозия и може да се използва дълго време. Защитата от слънце и вода, дори когато е изложена на слънчева светлина или дъжд, може да има отразяващо действие в продължение на много години.
  • 【Безопасна и екологична】 Проста и щадяща вятъра и животните, тази система за възпиране на птици ще ви помогне да разрешите проблемите с птиците и да създадете спокойна среда. Дълбоки птици по екологичен начин, който не уврежда околната среда и животните.
  • 【Помощник в градината】 Светлоотразителната вятърна мелница е добър помощник за фермери и градинари срещу птици, защита на вашите растения от птици, защита на вашата градина, плодове, дървета, растения и зеленчуци. Красивата вятърна кола може да се използва като играчка за деца или като украшение за градини, дворове, балкони и покриви.
  • 【Употреба】 Защитата от вятър е едновременно практична и декоративна. Може да се използва за защита на ориза и може да се постави директно в мекия под или да се закрепи към клони или парапети. Широко използван за овощна градина, играчки, занаяти и др.


  • 【Ефективно средство за отблъскване на птици】 Нашата отразяваща декоративна струна за вятър използва движенията на вятъра и светлинните отражения, за да отблъсне птиците от всеки ъгъл. Вентилационните намотки и слънчевата светлина се въртят дори при слаб вятър, а слънчевата светлина се отразява в стълбовете, за да стимулира птиците и да ги държи далеч от птиците.

Допълнителна информация

Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби