Голямо състезание
до 3 дни
  • Комплект от 3 книги - Най-добрите четива в света ZO_189129 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Комплект от 3 книги - Най-добрите четива в света

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784451

Нормална цена:
20,00 лв.
Остават:
18 бр
НАМАЛЕНИЕ:
13,00 лв.
Остават:
18 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Книга №1

Джефри Дивър: Западаков

Калифорнийският следовател Катрин Данс, специалист по психология на престъпниците, е преместен на по-ниска позиция поради професионална грешка и сега отново като обикновен полицай, назначен за рутинно разследване на пожар в популярния кънтри клуб Zapadákov, където няколко души бяха изгорени до смърт. Като голям експерт по езика на тялото, Катрин включва своя трениран инстинкт и в един миг й става ясно, че това не е обикновен пожар.


Рут Уеър: Черна гора навсякъде

Двадесет и шест годишната Нора, която живее сама в Лондон и пише детективи, получава неочаквана покана за предсватбеното парти на бившата си добра приятелка Клеър, която не е виждала от десет години. С няколко други приятели на Клара тя се озовава в странна къща насред гората някъде в английската провинция. И от първия момент съжалява, че е приела поканата. Всичко е лошо и ще става още по-лошо. Лошо пребита, Нора се озовава в болницата и с много усилия търси в паметта си какво всъщност се е случило през този уикенд.


Питър Лъвси: До мъртвите

Забележителната находка на крадеца на автомобили Дани Стейпълтън в багажника на откраднато BMW доведе до най-лошата бъркотия в живота му. В близкия Чичестър учителка по рисуване в престижно училище за момичета е изчезнала, но страхотна заместничка е намерена за нея в миг на око: Том Стандфорт живее с богатия си баща в близкия жилищен комплекс и всички момичета от горните години вече му падат. Какво може да свърже тези две различни събития в района на полицията в Съсекс? На сцената влиза инспектор Питър Даймънд.


Лий Робинсън: Адвокат на кучетата

Когато на обществения защитник и адвокат по семейно право Сали Бейнард е възложено дело, което се води от бившия й съпруг, тя се оказва, че представлява необикновен клиент... куче. Но това създание на име Шърман, попаднало в разгара на ожесточена вражда между развеждаща се двойка, всъщност е най-малкото от притесненията на Сали. Тя се занимава с поток от случаи, грижи се за застаряващата си майка и също трябва да реши дали има време за любов сред всичко това - и дали наистина го иска.

Книга №2

Нелсън Демил: Сияен ангел

Този път детектив Джон Кори е на специална мисия: той трябва да проследи известен руски „дипломат“ под прикритие. Този човек на име Василий Петров обаче всъщност е високопоставен член на руското разузнаване. И е ясно, че е намислил нещо на американска земя. Може просто да флиртува на парти на Hogofogo в Лонг Айлънд с куп източноевропейски негодници. Или може да е тайна мисия, насочваща се право към сърцето на живота в Съединените американски щати. Времето тиктака, часовникът отброява всяка останала напрегната секунда, докато Джон Кори не разбере какво всъщност се случва тук.


Джоджо Мойс: Момичето, което изоставихте

Франция през 1916 г. Първата световна война е в разгара си. Софи Лефевр прави каквото може, за да запази семейството си в безопасност, докато нейният любим съпруг Едуар, художник, се бие на фронтовата линия за родината. Но когато на София е наредено да служи на немските офицери, които се стичат в хотела й вечер след нощ, крехката безопасност на дома й е застрашена. И тогава, когато новият комендант един ден вижда портрета на Софи, нарисуван от нейния съпруг Едуар, се ражда опасна мания. София е принудена да вземе ужасно решение. Решение, което ще има своите последствия век по-късно.


С. Джей Уотсън: Втори живот

Тя обича съпруга си - обсебена е от непознат мъж. Тя е всеотдайна и любяща майка – готова е да загуби всичко. Тя знае какво прави - напълно е извън контрол. Тя е невинна – тя е най-голямата грешница. Тя живее два живота - и може да загуби и двата... Джулия е съсипана от новината за внезапната смърт на по-малката й сестра в Париж. Той няма да се успокои, докато не разбере какво наистина се е случило, затова се потапя в света на Кейт: той се впуска в съмнителните, тъмни ъгли на интернет чат стаите, където нищо не е такова, каквото изглежда. Джулия осъзнава, че това пътуване може да я подведе и да я лиши от всичко, което държи. Но той не може да помогне - не може да го спре...


Том Мишел: Какво ме научи пингвинът

Когато учителят Том Мичъл изважда пингвин от лепкав петролен разлив край бреговете на Уругвай, той няма представа какво да прави с него. Носи го в апартамента, почиства го, но след като го връща на плажа, пингвинът отказва да се върне в океана. Том няма избор: той няма друг избор, освен да прекара нелегално пернатото през границата в Аржентина и да го вземе със себе си в престижното училище-интернат, което в момента нарича свой дом. И така започва трогателната история на един уникален пингвин, който се адаптира към живота в интернат. Независимо дали като талисман на отбора или необикновен треньор по плуване, пингвинът Хуан Салвадо променя живота на всички около себе си.

Книга #3

Джоузеф Финдър - Смяна:

Всичко започва, когато самолетът на Майкъл Танер почти излита. В неистов опит да премине възможно най-бързо проверката за сигурност, той случайно изважда чужд лаптоп от колана си и осъзнава тази грешка едва вкъщи. В същото време той се поддава на вроденото си любопитство и открива, че бележникът е на американски сенатор и съдържа стриктно   секретни документи. При което той неизбежно е въвлечен в фина игра на котка и мишка, където победителят взима всичко, а загубилият може изобщо да не оцелее.

Мери Алис Монро - къща на плажа под наем:


Поетично наречена At the Primroses, къщата е малка, тиха вила в крайбрежната равнина на Южна Каролина и идеалното място за Хедър Уайът да прекара лятото, създавайки поръчани картини на крайбрежни птици. Въпреки че вече е на двадесет и шест години, тя е патологично срамежлива, все още е под грижите на баща си и се чувства изгубена в света и живота. Може би благодарение на времето, което прекарва сама в къщата и стои на краката си за известно време, тя най-накрая ще стане човекът, който иска и трябва да бъде.

Hallie Ephron - You'll Never Know That Girl:


Когато Лиза беше на седем години, тя загуби по-малката си сестра Джейни. Тя просто избяга за момент от градината, където двамата си играеха с кукли, които майка им, известна художничка, беше направила за тях. Когато се върна в градината, по-малката сестра я нямаше с куклата си. В деня на тъжната годишнина четиридесетгодишната майка пуска обява в местния вестник и обещава награда за находката. Накрая влиза дамата със счупената кукла. Поразително прилича на изгубения. Ще ги заведе ли до местоназначението им?

Clare Swatman - Before You Go:


Светът на младата лондончанка Зоуи се срина. Съпругът й Ед почина неочаквано и смъртта му боли още повече, защото тя нямаше време да му признае дълбоката си любов за последен път. Но какво, ако получи шанс? Или изобщо: ами ако й беше даден още един шанс на всички кръстопътища на съвместния им живот, шанс да вземе по-добро решение, за да превърне брака им в още по-спокоен пристан на любовта? Може ли дори да предотврати смъртта на Ед? Тези въпроси държат Зоуи будна.



Комплект от 3 книги - Най-добрите четива в света

Допълнителна информация

Производител Readers Digest
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби