Голямо състезание
до 3 дни
  • Многофункционален робот, кухненски робот 6 в 1 ZO_263427 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Многофункционален робот, кухненски робот 6 в 1

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784577

Нормална цена:
139,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
89,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • Кухненски робот 6 в 1: реже, настъргва, настъргва, намазва, прави тесто и чуква яйца. С този робот се чувствате сякаш сте наели добър помощник, който ще ви позволи да прекарвате по-малко време в кухнята и да имате повече свободно време.
  • 7 многофункционални аксесоара: 3 ножа в 1 диск за рязане, настъргване и настъргване. Ножът може лесно да се сваля и сменя (внимавайте да не нараните ръцете си, когато сменяте ножа). Чопърът ви позволява бързо да накълцате съставки, чиния месо или лук за десет секунди. Дискът за месене замества ръчното смесване на тестото. Емулгиращо колело за бързо разбиване на яйца или сметана.
  • БЕЗОПАСЕН ДИЗАЙН: Двойно заключване за осигуряване на безопасност по време на работа (не забравяйте да поставите купата и капака, преди да започнете). 4 неплъзгащи се крака могат стабилно да фиксират робота на масата, без да се разклащат по време на работа. Това не е загуба на дизайн, всичко това, за да защитите вас и вашето семейство.
  • Прост и лесен за използване селектор: Колелото ви позволява да избирате между две скорости (трябва ръчно да зададете 0, за да спрете). Импулсният бутон P автоматично се нулира на 0 и спира работа веднага щом го освободите. Този кухненски робот, с добро съотношение цена-качество, може да приготви храна по-бързо за повечето ястия.
  • Малък размер: размери: 25*17,5*39см. Роботът е компактен, няма да заема много място в кухнята ви. Нито твърде голяма, нито твърде малка, купата от 1,5 л е идеална за повечето домакински кухненски принадлежности.



Многофункционален кухненски робот TopStrong 6 в 1 Кухненски робот 2L Мултифункционален кухненски робот 800 W Блендер Чопър

Разопакован. Не съдържа инструкции на чешки език.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител TopStrong
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби