Голямо състезание

Продавачът ЛЕВНО мести склада, пратката ще се забави 4-5 дни. Благодаря за разбирането.

до 5 дни
  • Lazzaro - M DM0126KI светло зелен, Цвят: Зелен, Размери XS - XXL: ZO_195710-M 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Lazzaro - M DM0126KI светло зелен, Цвят: Зелен, Размери XS - XXL:

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 5 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 7 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784657

Нормална цена:
169,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
109,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

RECCO

Пасивната спасителна система RECCO® работи на принципа на двукомпонентната технология. Ски зоните и спасителните екипи разполагат с RECCO® детектори, които излъчват насочени сигнали за търсене, които се отразяват от RECCO® рефлектори, поставени в ски якета, панталони, раници или вашето оборудване, и могат да помогнат за намирането на изгубени хора на терена.

Мъжките водоустойчиви панталони Kilpi LAZZARO-M за тяхната обработка, конструкция и функционалност ще бъдат оценени особено от скиори, ски алпинисти и фрийрайд карачи. Мембранният материал DERMIZAX с подлепени шевове и воден стълб 20 000 mm/24h/m2 е достатъчно водоустойчив, много здрав и преди всичко надежден. Допълнителните вентилационни ципове осигуряват максимална дишаемост и вентилация. Страхотна характеристика на панталона са циповете по цялата дължина отстрани, благодарение на които удобно събувате или обувате панталона в горната част, дори и върху ски обувки. Вътрешни маншети против сняг предотвратяват навлизането на сняг в обувките, долните подгъви на крачолите са подсилени с плат срещу издълбаване и прорязване. Освен това можете да регулирате ширината на краката с велкро закопчалки. Панталонът LAZZARO-M има общо 4 джоба с цип с YKK водоустойчиви ципове с дълги издърпвания, позволяващи лесно боравене, докато носите ръкавици. Еластичните брекети се регулират и премахват лесно. Талията с халки за колан и повдигната задна част може да се затегне с велкро закопчалки. Интегрираният RECCO елемент увеличава шанса за вашето местоположение в случай на авария на полето. По-свободната кройка с прецизно оформени части спазва ергономичността на тялото и гарантира свобода на движение. Панталон Kilpi LAZZARO-M се предлага в няколко стилни цвята. За тези панталони препоръчваме якето Kilpi HASTAR-M, което можете да намерите в категорията мъжки якета за открито. За да запазите функционалността и издръжливостта на мембранните дрехи за дълго време, препоръчваме да следвате инструкциите за пране и грижа, посочени на етикета за грижа.



Топ материал от работилницата на японската марка TORAY, който предлага висока водоустойчивост и дишане благодарение на интелигентна непореста мембрана. Продуктите Dermizax са изключително издръжливи, дълготрайни и лесни за поддръжка и са подходящи за ски облекло или облекло за алпийски туризъм, ски алпинизъм и употреба на открито.

Допълнителна информация

Производител КИЛПИ
Цвят Зелено
Големина M
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби