Голямо състезание
до 3 дни
  • Комаприм 3в1 PROFI средно син RAL 5015 0.75 L ZO_242002 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Комаприм 3в1 PROFI средно син RAL 5015 0.75 L

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784793

Нормална цена:
27,00 лв.
Остават:
2 бр
НАМАЛЕНИЕ:
17,00 лв.
Остават:
2 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Синтетична боя за метал с дълготрайна антикорозионна защита, висока еластичност, добра покривност и перфектен външен вид. Това е боя тип 3 в 1 – готова за боядисване без грунд. Komaprim 3v1 PROOFI е синтетична боя с отличен антикорозионен ефект, съчетаващ бариерен и инхибиращ ефект. Съчетава функциите на основа, междинно покритие и горен емайл. Боята е предназначена както за вътрешна, така и за външна употреба върху стомана, оксидирана поцинкована стомана или желязо. Подходящ е за стоманени конструкции, контейнери, машинни части, покриви, портали, колони и др. Устойчив е добре на влага. Не съдържа тежки метали. Полученият филм има полугланцов вид. Komaprim 3in1 PROFI се предлага в 14 нюанса по RAL.
нанасяне: четка, валяк, спрей теоретична разходност: 12-14 m2/L Брой слоеве: 2-3 слоя, за по-взискателни повърхности 3 слоя Нанасяне: Подготовка на основата: Повърхността преди боядисване трябва да е без повредена боя, равномерна, чиста, напълно суха, обезмаслена, без органични покрития, грапава и обезпрашена. 1. Покритията с бои с ниска адхезия трябва да бъдат напълно отстранени от основата, след което повърхността трябва да се измие с вода, за да се отстранят остатъците от прах. Оставете да изсъхне. 2. Мръсотията, която намалява адхезията на боята, трябва да се отстрани от повърхността. Измийте замърсяването с вода и сапун. Използвайте подходящ обезмаслител за мазнини. Оставете да изсъхне. 3. Почистете атакуваната от гъбички повърхност с помощта на шпатула, след което използвайте подходящ фунгицид. 4. Запълнете неравностите и повърхностните повреди с подходящ уплътнител и след това шлайфайте. 5. Награпавете повърхността с шкурка и отстранете праха Боядисване: Условия за боядисване: Температурата на околната среда и температурата на повърхността трябва да бъде между +10 и +28°C. Относителната влажност трябва да бъде по-малко от 80%. Препоръчителни методи за боядисване: Четка: четка със синтетични влакна е идеална. С валяк: най-добър резултат се постига с велурени валяци с дължина на вълната 5-10 мм. Безвъздушно пръскане: Боята може да се нанася и чрез безвъздушно пръскане под високо налягане. Изборът на параметрите на пръскане зависи от индивидуалните нужди и характеристиките на оборудването и трябва да се предшества от технически тестове. Параметри на горното (финално) покритие: Боята се нанася на 2 слоя през интервал от 24 часа. Вземете достатъчно равномерно количество боя върху четка или валяк и разнесете старателно, докато се получи равномерен слой. Инструменти за почистване: Инструменти за почистване с разредител Dulux White Spirit или друг обикновен разредител. Отстранете възможно най-много боя от четката и валяка преди почистване.


Антикорозионна боя за метали

Срок на годност: 04.2026 г

 

Допълнителна информация

След изтичане на срока на годност Да
Производител Дулукс
срок на годност 04.2026
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби