Голямо състезание
до 3 дни
  • Комаприм 3в1 PROFI средно син RAL 5015 0.75 L ZO_242002 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Комаприм 3в1 PROFI средно син RAL 5015 0.75 L

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2784794

Нормална цена:
27,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
17,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Синтетична боя за метал с дълготрайна антикорозионна защита, висока еластичност, добра покривност и перфектен външен вид. Това е боя тип 3 в 1 – готова за боядисване без грунд. Komaprim 3v1 PROOFI е синтетична боя с отличен антикорозионен ефект, съчетаващ бариерен и инхибиращ ефект. Съчетава функциите на основа, междинно покритие и горен емайл. Боята е предназначена както за вътрешна, така и за външна употреба върху стомана, оксидирана поцинкована стомана или желязо. Подходящ е за стоманени конструкции, контейнери, машинни части, покриви, портали, колони и др. Устойчив е добре на влага. Не съдържа тежки метали. Полученият филм има полугланцов вид. Komaprim 3in1 PROFI се предлага в 14 нюанса по RAL.
нанасяне: четка, валяк, спрей теоретична разходност: 12-14 m2/L Брой слоеве: 2-3 слоя, за по-взискателни повърхности 3 слоя Нанасяне: Подготовка на основата: Повърхността преди боядисване трябва да е без наранена боя, равномерна, чиста , напълно суха, обезмаслена, без органични покрития, грапава и обезпрашена. 1. Покритията с бои с ниска адхезия трябва да бъдат напълно отстранени от основата, след което повърхността трябва да се измие с вода, за да се отстранят остатъците от прах. Оставете да изсъхне. 2. Мръсотията, която намалява адхезията на боята, трябва да се отстрани от повърхността. Измийте замърсяването със сапунена вода. Използвайте подходящ обезмаслител за мазнини. Оставете да изсъхне. 3. Почистете атакуваната от гъбички повърхност с помощта на шпатула и след това използвайте подходящ фунгицид. 4. Запълнете неравностите и повърхностните повреди с подходящ уплътнител и след това шлайфайте. 5. Награпавете повърхността с шкурка и отстранете праха Боядисване: Условия за боядисване: Температурата на околната среда и температурата на повърхността трябва да бъде между +10 и +28°C. Относителната влажност трябва да бъде по-малко от 80%. Препоръчителни методи за боядисване: Четка: четка със синтетични влакна е идеална. С валяк: най-добър резултат се постига с велурени валяци с дължина на вълната 5-10 мм. Безвъздушно пръскане: Боята може да се нанася и чрез безвъздушно пръскане под високо налягане. Изборът на параметрите на пръскане зависи от индивидуалните нужди и характеристиките на оборудването и трябва да се предшества от технически тестове. Параметри на горното (финално) покритие: Боята се нанася на 2 слоя през интервал от 24 часа. Вземете достатъчно равномерно количество боя върху четка или валяк и разнесете старателно, докато се получи равномерен слой. Инструменти за почистване: Инструменти за почистване с разредител Dulux White Spirit или друг обикновен разредител. Отстранете възможно най-много боя от четката и валяка преди почистване.


Антикорозионна боя за метали

Срок на годност: 04.2026 г

 

Допълнителна информация

След изтичане на срока на годност Да
Производител Дулукс
срок на годност 04.2026
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби