Голямо състезание
до 3 дни
  • Директен към ръжда чук черен 2.5л ZO_9968-M6221 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Директен към ръжда чук черен 2.5л

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2785218

Нормална цена:
105,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
65,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Hammerite директно върху ръжда на чук
Покритието е специално разработено директно за корозирали метали, осигурява активна защита от корозия до 8 години. Благодарение на новата технология DUALTECH се гарантира висока водоотблъскваща способност на покритието. Покритието се отличава с кратко време за съхнене и е лесно за използване. Покритието се мие с вода и препарати, устойчиво на огъване и удар, добра адхезия към основата. Има висока устойчивост на топлина - продължително излагане на температури от 80 °C, редовно излагане на температури до 150 °C, дълготрайно излагане на температури над 50 °C може да причини промени в цвета - избледняване. Отлична химическа устойчивост – когато е напълно втвърдена, издържа на пръски с разредени киселини или основи (с максимална концентрация 10%), бензин, дизелово гориво и всички обичайни строителни материали, но боядисаните повърхности не трябва да се потапят в горните химикали.

- Направо в среза
- DUALTECH - повишена водоотблъскваща способност на покритието
- Бързо съхнене
- Активна защита от корозия до 8 години

Време за съхнене:
сухо на допир 2 часа, шлайфане/втори слой 6 часа, сухо 6 часа

Начин на приложение:
четка, валяк

Използвайте:
Екстериор/Интериор

Тип приложение
емайл/топ цвят 3в1

Приложение.
- черни метали

Hammerite Директно към ръжда, hammerite може да се приложи към:
- Порти и огради
- Гаражна врата
- Метални декорации, съдове, саксии и лампи
- Парапети
- Градински мебели
- Данни за продукта

Повърхностно покритие:
глава на чук

Теоретичен капацитет:
до 7 m2/L
Посоченият теоретичен добив на продуктите е ориентировъчен, може да варира в зависимост от условията и подготовката на субстрата.

Инструкции за употреба.
Стъпка 1 – Подготовка:
Повърхността трябва да е суха, без мазнини, прах и мръсотия преди боядисване. Отстранете лющещата се ръжда! Награпавете запазените боядисани метални повърхности с шкурка. Не вдишвайте праха. След това измийте с вода с добавен препарат, изплакнете обилно с чиста вода и оставете да изсъхне. За корозирали метални повърхности отстранете лошо залепналите остатъци от стари покрития, почистете повърхността старателно с телена четка или чрез шлайфане с едра шкурка или ръчна шлайфмашина. Гладките метални повърхности трябва да бъдат награпавени, за да се увеличи адхезията. Нанесете специален грунд за цветни метали върху небоядисани цинкови, алуминиеви и поцинковани повърхности. Поцинкованите повърхности могат да се третират с Hammerite директно върху цветни метали без необходимост от грунд. Нанесете пробен слой върху предварително боядисани повърхности, оставете да изсъхне за 4 часа. В случай на нежелана реакция отстранете старото покритие.

Стъпка 2 – Приложение:
Не разреждайте, разбърквайте леко, не използвайте механично смесване. Нанесете в два дебели слоя (100 микрона). Не разнасяйте боята прекомерно. Нанесете следващия слой мин. след 6 часа. Устойчив на дъжд за 2 часа.

Стъпка 3 – Почистване и съхранение:
Отстранете възможно най-много боя от четката и валяка преди почистване. Почистете четката/ролката с разредител Hammerite. Продуктът е чувствителен към въздух. Боята изсъхва бързо, когато е изложена на въздух и може да образува черупка в кутията. Не изливайте в канализацията или водоеми. Пазете кутията от замръзване и пряка слънчева светлина. Предупреждение: Не използвайте празни контейнери за съхранение на храна. Да се съхранява на сухо място, в затворена оригинална опаковка при температура от + 5 до + 30 °C. Пазете кутията от замръзване и пряка слънчева светлина. Номерът на партидата и датата на производство са посочени върху опаковката. Консумирайте в рамките на 60 месеца от датата на производство.



Hammerite direct on hammer rust е еднокомпонентна, съхнеща на въздух антикорозионна и декоративна DualTech CZ боя за черни метали (стомана, желязо, чугун) за външна и вътрешна употреба.

Срок на годност: 08.2023 г

Допълнителна информация

След изтичане на срока на годност Да
Производител Hammerite
срок на годност 08.2023 г
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби