Голямо състезание
до 3 дни
  • Датчик за дим 10.006.74 - разопакован ZO_98-1E7432 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Датчик за дим 10.006.74 - разопакован

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2785380

Нормална цена:
35,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
21,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Алармите за дим спасяват животи
Пожар може да възникне по всяко време, дори когато спите.   Токсичният газ може да ви накара да загубите съзнание и да ви попречи да се събудите.   Затова е важно да се събудите навреме, когато избухне пожар.   Аларма за дим ви предупреждава навреме, за да можете да реагирате бързо при животозастрашаващи ситуации.   Важно е да знаете, че димните аларми имат максимален живот от 10 години, така че винаги трябва да проверявате датата на вашата димна аларма и да купувате нови на всеки 10 години, за да сте сигурни, че имате правилно работещи димни аларми.

Изберете правилния детектор за дим
Всички детектори за дим Smartwares са оборудвани с оптичен сензор.   Оптичният сензор реагира бързо на тлеещи пожари, има по-малко фалшиви аларми и е екологичен.   Животът на батерията на детектора за дим RM218 е 10 години, така че няма да се притеснявате за смяна на батерията.   Детекторът за дим е оборудван с режим на заспиване и безшумен режим.   Режимът на заспиване може да се използва за временно изключване на алармата за дим, което може да бъде полезно, ако индикаторът за изтощена батерия започне да изгасва посред нощ.   В допълнение, бутонът за заглушаване може да се използва за заглушаване на алармата, ако възникне фалшива аларма.

Инсталация
За да сте сигурни, че ще бъдете предупредени, когато избухне пожар, препоръчваме да поставите поне един детектор за дим на всеки етаж.   Препоръчваме да поставите детектори за дим в зони, през които преминавате, когато бягате, например в коридор или стълбище.   Димът се издига нагоре, така че е важно винаги да монтирате алармата за дим към тавана, което може лесно да се направи с помощта на винтове или монтажна плоча.   Алармите за дим Smartwares са безжични, което ви позволява да ги поставите навсякъде в дома си.

Поддръжка
Работата на детектора за дим може да бъде повлияна от прах и мръсотия, така че е важно да почиствате детектора всеки месец с леко влажна кърпа и два пъти годишно с прахосмукачка.   Никога не трябва да използвате почистващи продукти или да боядисвате алармата за дим.

Тестване на детектора
Важно е редовно да проверявате детектора за дим, като използвате тестовия бутон.   Алармата за дим трябва да се тества ежемесечно, за да се гарантира, че ще функционира правилно в случай на пожар.   Ако батерията е изтощена, ще чуете кратък звуков сигнал, като по този начин ще бъдете уведомени, когато детекторът за дим трябва да бъде сменен.

Какво има в кутията?
Детектор за дим, вградена батерия, инструкции за употреба, монтажен материал

функция:

  • Защитете себе си и семейството си, като действате бързо, когато възникне пожар
  • Детектор за дим с вградена батерия с живот 10 години, която не изисква подмяна
  • Детектор за дим, оборудван с тестов бутон за лесно тестване
  • Индикатор за изтощена батерия
  • Лесен за монтаж и почистване


Действайте рано, когато избухне пожар с детектора за дим Smartwares RM218. Детекторът за дим има вградена батерия, която не се нуждае от смяна.

Разопакован.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта. Продуктът е напълно функционален след основна проверка.

Допълнителна информация

Производител СМАРТСУЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби