Голямо състезание
до 3 дни
  • Умно външно осветление 24v - комплект 3бр ZO_9968-M5216 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Умно външно осветление 24v - комплект 3бр

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2785389

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

С този комплект от 3 интелигентни 24V наземни рефлектора, вашата градина ще се превърне в едно привлекателно цяло! Този продукт може да се управлява безжично с помощта на безплатното приложение Calex, дори когато не сте у дома. Използвайте осветителните тела като осветление на пътя или поставете външни лампи в тревата и се насладете на студена до топла бяла светлина с 16 милиона други цветови опции. Разбира се, това градинско осветление изглежда страхотно и на вашия балкон или тераса. Стенен монтаж е включен към тези светлини. Моля, обърнете внимание: имате нужда от Calex Bluetooth Link за тази градинска лампа, за да осигурите оптимална връзка с вашата колекция на открито.

Лесен монтаж - Plug & Play
Външното осветление Calex 24V се монтира много лесно, така че не се нуждаете от монтажник. В комплекта има удължители и щепсел. Имате всичко необходимо, за да започнете веднага. Всичко, което трябва да направите, е да разопаковате комплекта, да го включите и външните светлини са готови за инсталиране с приложението Calex Smart App, plug & play!


Можете лесно да инсталирате интелигентно осветление с удобното за потребителя приложение Calex Smart. Свържете лампата директно и лесно към Calex Bluetooth Link за оптимално използване на интелигентните функции на външните лампи. Не можете ли да го инсталирате? Посетете уебсайта на Calex за видеоклипове за инсталиране и често задавани въпроси.

Calex Bluetooth връзка
WiFi обхватът в градината често е недостатъчен. Ето защо всички продукти от тази серия са свързани чрез Bluetooth връзка. Тази връзка се осъществява с Bluetooth Link и е стабилна, независимо от размера на вашата градина или броя на инсталираните продукти. За оптимално използване на външната лампа Calex трябва да закупите Calex Link. Calex Link улавя локални WiFi връзки (2,4 GHz) и ги разпространява чрез Bluetooth Link с поне едно устройство в градината. Множество интелигентни външни лампи могат да бъдат свързани към тази връзка, която може да се управлява в приложението.

Удобно за потребителя приложение
Можете да управлявате интелигентното си осветление от всяка точка на света чрез приложението Calex Smart. Персонализирайте осветлението си, като зададете таймери и графици, за да отговарят на ежедневния ви ритъм. Използвайки свои собствени или предварително програмирани сценарии, можете да настроите осветлението по ваш вкус. Имате ли още умни артикули Calex у дома? Свържете елементи в група заедно за оптимално удобство и ясен контрол.

Гласов контрол
Устройствата с гласово управление Google Home Assistant, Amazon Alexa и Siri Shortcuts ви позволяват да контролирате устройствата в дома си с гласа си.

USP

  • Димиране чрез приложение
  • Гласов контрол
  • 16 милиона цвята
  • Студена и топла светлина
  • Графици и таймери
  • Сцени и автоматизация
  • Контрол на приложението
  • Bluetooth Mesh връзка
  • Plug & Play


Calex Smart Outdoor 24v Garden Light - Комплект от 3 интелигентни заземителни точки - RGB и топла бяла светлина - Черен

Разопаковани, нетествани.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Калекс
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби