Голямо състезание
до 3 дни
  • Jeroen Meus - тиган за палачинки ø24см ZO_B1700023 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Jeroen Meus - тиган за палачинки ø24см

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2786467

Нормална цена:
85,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
55,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Твърда основа за бързо и равномерно разпределение на топлината Подходяща за хрупкава коричка, например за вашето месо или риба Лесна за почистване Керамична незалепваща повърхност от естествени материали Подходяща за всички източници на топлина, включително индукция и фурна до 200 °C Фурна- устойчива дръжка Тиганът е подходящ за съдомиялна машина, за по-дълъг живот препоръчваме миене на ръка Издръжлива незалепваща повърхност Thermolon™ Тиганите Daily Cost имат незалепваща повърхност Thermolon™. Това патентовано керамично незалепващо покритие е направено върху пясъчна основа. Покритието отвежда топлината бързо и осигурява перфектна коричка върху месото или рибата. Използва се тиган за палачинки Този тиган има много нисък ръб, така че палачинката може лесно да се обърне. Здравата основа с бързо и равномерно разпределение на топлината осигурява идеално равномерно изпечени палачинки. Съвети за използване и почистване Настройки на топлината: Керамичните съдове за готвене разпределят топлината по-ефективно. Не е необходимо предварително загряване. Винаги използвайте слаб до среден огън. Използване на мазнина: Не прегрявайте тигана без мазнина. Добавете мазнина (масло/олио) в тигана преди да го включите. Използване на кухненски инструменти: Използвайте пластмасови, силиконови и дървени шпатули, за да удължите живота на вашия продукт. Почистване и почистване: Оставете тиганите да се охладят напълно, преди да ги измиете. В противен случай съществува риск от термичен удар. Препоръчва се ръчно пране, за да се запазят незалепващите свойства.



Ако искате да готвите разумно, изберете керамика. Керамичният слой на тигана Daily Food Pancake Pancake without PFAS - Ø24 см е изработен от естествени материали, без вредни вещества. Тези тигани също се загряват бързо, лесни са за почистване и печене като никой друг. Разопакован. Съвсем леки козметични драскотини по ръба на тигана.

Допълнителна информация

Производител Дневни разходи
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби