Голямо състезание
до 3 дни
  • Геймърска мишка DeathAdder Essential бяла ZO_B1700084 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Геймърска мишка DeathAdder Essential бяла

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2786484

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Топ модерна мишка, която ще заслепи всеки гейминг ентусиаст. Razer DeathAdder Essential е традиция в общността на игрите от 16 години и все още е много популярен сред играчите на различни заглавия. Мишката е оборудвана с модерен, невероятно бърз оптичен сензор, който поддържа резолюция до 6400 DPI с отлично време за реакция от 1 ms. Максималната скорост на сензора е 220 IPS и ускорение от невероятните 30 G. Мишката е оборудвана с 5 механични бутона, които могат да се програмират свободно и зависи изцяло от вас как ще ги използвате. Бутоните имат живот до 10 милиона кликвания. Може да се свърже към компютър чрез USB-A 2.0 конектор, който е придружен от напълно оплетен кабел с дължина 1,2 м с високо качество на изработка. Основни характеристики Razer DeathAdder Essential модерна игрална кабелна мишка, създадена за хора с дясна ръка Оптичен сензор за игри с поддръжка на разделителна способност до 6400 DPI Невероятна скорост от 220 IPS, придружена от 30G ускорение 5 напълно програмируеми бутона с поддръжка на 10 милиона кликвания Едноцветна зелена подсветка Висококачествен плетен кабел с дължина 1,2 m Размери 73 x 43 x 12,7 mm Тегло 96 g



Жичната игрална мишка Razer DeathAdder Essential е оборудвана с отличен оптичен сензор с чувствителност до 6400 DPI, механични превключватели с живот до 10 милиона кликвания, 5 програмируеми бутона, ускорение до 30 G, време за реакция 1 ms . Разопакован.

Допълнителна информация

Производител Razer
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби