Голямо състезание
до 3 дни
  • FT 85 Безконтактен термометър ZO_B1700009 1

Снимката може да бъде само илюстративна

FT 85 Безконтактен термометър

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2786507

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Безконтактният клиничен термометър BEURER FT 85 с инфрачервена технология осигурява измерване на телесната температура без контакт с кожата. Този метод на измерване е напълно хигиеничен и идеален за бебета и малки деца. Широка функционалност Безконтактният термометър BEURER FT 85 може да измерва температурата на обект или стая в допълнение към телесната температура. Показването на икона на усмивка ще ви помогне веднага да разберете дали измерената телесна температура е правилна или не. Индикаторът за висока температура ви предупреждава за измерена стойност от 38 °C. Основни характеристики Безконтактен термометър с инфрачервена технология. Клинични. Измерване без контакт с кожата. Икона на усмивка. Разстояние на измерване 2-3 см. 60 места за съхранение на паметта. Превключваеми единици °C / °F. Светещ дисплей. Контрол на звука. Автоматично изключване. Дата и час. Индикатор за смяна на батерията. Включени са батерии 2 x 1,5 V AAA. Точност на измерване Чело: ±0,2°C при 34-42,2°C Обект: ±4% или ±2°C при 0-80°C



Безконтактен термометър с инфрачервена технология. Клинични. Измерване без контакт с кожата. Икона на усмивка. Разстояние на измерване 2-3 см. 60 места за съхранение на паметта. Превключваеми единици °C / °F. Светещ дисплей. Контрол на звука. Автоматично изключване. Дата и час. Индикатор за смяна на батерията. Включени са батерии 2 x 1,5 V AAA. Разопакован.

Допълнителна информация

Производител Beurer
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби