Голямо състезание
до 3 дни
  • 8AC1S1 - 0EU0 аксесоари домофон Chime (2nd Gen) Wi - Fi допълнителен гонг бял ZO_206549 1

Снимката може да бъде само илюстративна

8AC1S1 - 0EU0 аксесоари домофон Chime (2nd Gen) Wi - Fi допълнителен гонг бял

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2786645

Нормална цена:
85,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
55,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

.Modes Свържете звънеца с всички устройства, които вашето домашно звънене получава у дома. Известие за незабавен отговор навсякъде в дома ви. Можете да включите режимите във всеки стандартен контакт и да се свържете с всички устройства, които имате. Благодарение на това ще имате известия в дома си, дори когато не сте близо до телефона си. Различни информационни тонове Контрол на силата на звука и режим „Не безпокойте“ Персонализирана мелодия за всяко домакинство От сезонни звуци до познати класове, звънецът ви предлага мелодия според вашия вкус , а изборът е безкраен. Системата е гонг за врата, който лесно се побира във всяко чекмедже. Благодарение на това ще можете да получавате известия, че ще можете да се свържете с вас у дома не само на вашия смартфон, но и във вашия дом. При необходимост могат да се поставят повече карилони в различни стаи Монтажът е много лесен и не изисква никакви професионални познания. Настройването на App ring става само с няколко стъпки. Режимът предлага много различни мелодии и може да се активира, дори ако сензорът за движение на един пръстен реагира на звука чрез смартфон режимите са съвместими с контакти в Европа, Великобритания, Австралия и САЩ Разширете кръга на сигурност Chime разширява вашия кръг на сигурност около вашия дом. Слушайте звънеца, дори ако е далече от вратата. Ако е необходимо, можете да свържете няколко звънеца към вашия звънец, например в градинската къща, в гаража, в стаята за хоби или при съседите.

Екзекуция

  • Ще бъдете уведомени в реално време веднага щом бъде засечено движение или веднага щом някой натисне бутона Ring Video Doorbell Настройката на режимите е много лесна: Включете устройството в стандартен контакт и го свържете към Wi-Fi мрежа Изберете от голям брой класически и сезонни мелодии, регулиране на силата на звука и активиране на режим "не безпокойте" - всичко чрез App ring Връзка: 802.11b/g/n; Wi-Fi връзка 2,4 GHz

Осигурете гъвкавост, удобство и усещане за безопасност с режимите на звънене на вратата и възможността за избор на много различни звънци 2,4 GHz Регулируема сила на звука

  • Съвместим с всички камери за видеонаблюдение и охранителни камери Изисквания за инсталиране: Работа от 2.4GHz рутер

Компоненти

допълнителен гонг

 

Ядещи/участници

1

 

Тип трансмисия

WiFi

 

Честота

2,4 GHz

Вид монтаж (вътрешен)

натрапчив

 

Цвят

бяло

Захранване

230 V

 

ширина

62 мм

IN

77.8 мм

Дълбочина

25 мм

Облачна връзка

Алекса

Категория на продукта

аксесоари за домашен телефон



Веднага щом някой позвъни на вратата или бъде засечено движение, ще получите известие в дома си за това, което чувате, свържете устройството към стандартен контакт и свържете режимите с всички кръгли звънци и камери.

Разопакован.

Подновете стоките. Възможно е да има леки козметични/механични дефекти, които не влияят на функционалността на продукта.

Допълнителна информация

Производител Пръстен
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби