Голямо състезание
до 3 дни
  • Комплект микроскоп ZO_BE1700471 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Комплект микроскоп

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2788166

Нормална цена:
195,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
125,00 лв.
Остават:
5 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Общо увеличение: 100X, 250X, 1000X. Този модел е идеален за микроскопично образование и обучение, с отлични оптични характеристики. Биологичен микроскоп, подходящ за обучение и обучение с отлична производителност. Идеален за учене от ученици в начално училище до гимназисти, които започват да проявяват интерес към науката. За начинаещите в микроскопа не е лесно да движат образеца внимателно и да го позиционират точно, но този микроскоп има спецификациите на механичен предмет от същия клас като лабораторния микроскоп. Снабден с източник на отразена/пропусната светлина. Горно осветление: Отразено осветление (идеално за наблюдение на всичко, което не е прозрачно, като насекоми, растения, камъни, марки, монети, електронни схеми и др.). Долно осветление: Пропускащо осветление (използвано за наблюдение на прозрачни обекти като езерна/речна вода, подправки, растения, животински и растителни клетки и тъкани) Широкоъгълни окуляри: Може да се получи ясно и широкоъгълно изображение във всеки ъгъл на полето на гледка. Въртяща се на 360° глава за гледане: Дизайнът позволява широко работно пространство пред сцената, което улеснява смяната на слайдовете. Шестцветно филтърно колело: Регулирайте цветовата температура и яркостта, за да видите естествени цветове независимо от източника на светлина. Да направим независимо изследване с микроскопа: Приложеният комплект за наблюдение включва 10 бр подготвени предметни стъкла, 5 бр празни стъклени предметни стъкла, 5 бр капачки за предметни стъкла, флакони, петриеви панички, бъркалки и др. Микроскоп, който ви позволява да правите снимки с помощта на смартфон с адаптер за телефон.

за деца 8-12 г. с подготвени предметни стъкла, 100-1000X професионален комбиниран микроскоп за деца, ученици, с механичен предметен стол, оптични стъклени лещи, 10 предметни стъкла, филтър, адаптер за телефон. Разопаковани само тествани.

Допълнителна информация

Производител MAXLAPTER
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби